چوب دو سر طلا شدن مردم بیچاره
30 درصد سرویس ها رو اون وری ها واسه ایرانیا بستن
60 درصدشم این وری ها فیلتر کردن
کلا مونده بحث سر استفاده از 10 درصد برنامه ها!
نابودمون کردن رفت
کجاست زینال که ببیند نمرد و به آرزویش رسید و وایبر و واتس آپ و تانگو را با توصیه های آن بزرگوار فیلتر کردند تا دیگر در مملکت جنایت رخ ندهد! از این ببعد با فیلتر شدن این نرم افزار ها شاهد هیچگونه قتل، تجاوز و دزدی در کشور نخواهیم بود به لطف پیشنهادات زینال و اجرای برخییییییییییییییییییییییییی!!!
دولت براي وايبر و تلگرام از «فيلترينگ ايذائي» استفاده ميكند. فيلترينگ ايذائي نوعي از فيلترينگ است كه طي آن، اين نرمافزارها نه به صورت كلي بلكه به صورت نوسانهاي لحظهاي فيلتر و قطع ميشوند تا مخاطب خودش كلافه شده و آن سامانه را ترك كند. بديهي است مزيت آن اين است كه كسي اصل ماجراي فيلتر را گردن نخواهد گرفت!
مدتی است اینترنت منزل ما دائم قطع و وصل میشه من اول فکر کردم بخاطر شرکت ارائه دهنده است ولی بعد متوجه شدم چون اینترنتی که گرفتم از یک شرکت خصوصیه و قبلا اینترنت مخابرات داشتم بخاطر همین مخابرات باعث این اختلال می باشد واقعا باعث تاسفه