حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
سلام یک کمپین دیگر در زمینه مسکن نخرید تا ارزان شود لازم است.
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
چه خوشتان بيايد چه نه :
ميزان نسبي افزايش قيمت خودرو را طي 15 سال گذشته يا هرچيز ديگه اي منجمله شلغم يا آب هويج بستني مقايسه كنيد خواهيد ديد كه كمترين ميزان افزايش را داشته است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
خودروسازان ما محکوم به فنا هستند. چند روز پیش خودروی دنا را قیمت کردم فرمودند 47 میلیون تومان. با عقل ناقص خودمان رفتم یک مرسدس بنز E230 مدل 1995 خریدم 50 تومن با وجود بیست سال سن خودرو از خودروی صفر دنای پیش فروش بهتره.
افشین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
با سلام
صنعت خودرو کشور متاسفانه با گذشت بیش از چند دهه از انقلاب نتوانست به هدف اصلی خود که تولید کننده سطح اول در منطقه خاور میانه برسد . چرا که در این منطقه تولید کننده ای وجود ندارد. این صنعت با روند پیش رو قطعا ورشکست خواهد شد البته متاسفانه . علت آن را همه می دانند فروش انحصاری در مرزهای داخل و عدم سوددهی در طرح های برون مرزی. بیایید با ترکیه مقایسه کنیم که هم مرز هستیم. فاقد صنعت خودرو سازی ولی دارای صنایع پیشرفته ای مانند توریست ، پوشاک ، مبلمان و .... علت ،دستیابی به بازار خرید مواد اولیه به صورت آزاد و رقابتی. چرا ترکیه در این صنایع چین را پولدار نکرد و با توجه به اجناس بی کیفیت چین هنوز در کلیه صنایع خود مزیت رقابتی دارد. بخشی از مشکلا ت صنعت خودرو مربوط به سیاست های تجاری داخلی است . اما نمی توان بی کفایتی مدیران در دستیابی و نظارت بر مواد اولیه را پشت این مشکل پنهان کرد . چرا صنعت مواد غذایی ما اینقدر پیشرفت کرده . مگر آنها این مشکلات را ندارند .علت وجود رقابت است. بنابر این بیکار شدن عده زیاد در صورت تعطیلی تنها یک راه فرار برای جلب حمایت منسوخ شده دولتی است. امیدوارم این بار دولت محترم باج به این راحت طلبی مدیران خودرو ساز ندهد تا آنها به دنبال تامین مواد اولیه باکیفیت باشند. در ضمن دولت می تواند برای بیکار شدن این افراد صنایع دیگر خود مانند کشاورزی و توریست را فعال کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
اقا 30 هزار تا کارگر مهم تره یا سالیانه یک میلیون راننده
بعدشم خودروساز ها دیگه خیلی پرو شدن اولا با پول مردم دارن کار میکنن هنوزم پیش فروش میکنن
مسعود اسدپور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
موفقیت این کمپین کاملا وابسته به سیاست دولت است. اگر قرار باشد عوارض واردات خودرو در همین سطح باقی بماند مردم نمیتوانند در مقابل خودروسازهای داخلی مقاومت کنند. اگر دولت میخواهد به خودروسازها فشار بیاورد خیلی ساده عوارض واردات خودروهایی که آلودگی کمی دارند را پایین بیاورد.
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
تا زمانی که خودرو 70درصد ارزان نشود در انتخابات رای نمی دهیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
جون مردم مهمه یا اشتغال جوانان کشور؟؟؟
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
لعنت بر اقاي ناشناس تو ايراني نيستي تو از مافياي قدرت ايران خودرو هستي
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
یه مثل هست که میگه
به شتر مرغ گفتن بپر گفت من شترم گفتند بار ببر گفتم من مرغم
به خودرسازا می گفتند چرا دوران تحریم گرون کردین گفتند قطعات با دلار میاد مجبوریم بخاطر تحریم گرون کنیم بعد که تحریم داره تموم میشه میگن قطعات تو ایران ساخته میشه نمیشه ارزون کرد
نظرات بیشتر