با درود، حضرت آقای نویسنده ی مطلب! خب اگر از درستی بحثی که مطرح کردید مطمین هستید چرا نگذاشتید پایینش مردم نظر بدن! اینقدر مردم سالاری زیر دست و پای امثال شما رفته که اصل ماجرا دیده نمیشه. اینکه مردم ما به عنوان مثال اگر با اکثریت آرا بخوان از طریق مجلس تغییری در قانون اساسی بدن با این وضع تایید صلاحیت ها چطور میتونن؟! مگر به فرمایش بنیان گذار جمهوری اسلامی میزان رأی ملت نیست؟!
بله شاید لیست بسته شود اما نه با نفرات اصلی و اجالتا در این دوره با لایه سوم، چهارم و حتی دهم بلکه از افراد غیر سیاسی باقی مانده و لیست قطعا توانایی به صحنه آوردن مردم را ندارد.
وقتی قانون طوری تفسیر شود که دست همه بجز یک عده خاص از فعل مورد نظر کوتاه شود کسی که بخواهد اعاده حق کند قانون گریز قلمداد شده و متهم به عدم تمکین از قانون میشود.
شگفتا !
نمیدانم چرا عده ایی از سخن رییس جمهور که شخص دوم مملکت است
اینقده نگران میشن؟؟
درحالی که باید همه کمکش کنند تا مجری قانون قوانین را به نحواحسن انجام بده
دکتر روحانی واقعا باسواد و حقوق دانه
عزیزان شاید برای کاروبار شما سخت بشه
ولی آینده بچه هاتان را هم مد نظر بگیرید