من دیگر فیلم را حتی نگاه نمی کنم چون می دانم جز اعصاب خورد و سرحوردگی چیزی عایدم نمی شود. امروز در یکی از خبر گزاریها به اعتراض مردم به شکنجه سگ بی نوا در گلستان اعتراض کرده بود . خوب وقتی در جامعه ای با چنین افرادی روبرو هستیم و گردو غبار خوزستان را به شکنجه ارتباط می دهند و توجیه می کنند شکنجه را دیگر انتظار هیچ چیزی ندارم جز اینکه این سرخوردگیها روزی طغیان می کند و بعدش هم معلوم نیست چه می شود. حالا باز جنایت کنید و صبر کنید
عامل این فیلم گرفتن ها خوده شما تابناکیا هستین!!! خودتون این جنایت رو با پخش کردن فیلم گسترش و عادی می کنید...حتی شما هم بی روح و احساس شدید که حاضرید تصاویر دردناکه ضجر کشیدن حیوان بی پناه و بی گناه رو به صورت عام به تصویر بکشید...خوده شما عامل مشوق برای فیلم گرفتن شدین تا با افتخار بگن فیلمه شکارمون در فلان سایت خبری هست که فلان هزار نفر هم بازدید داشته !!! یه سوزن اول به خودتون بزنید بعد یه میخ به شکارچی و سازمان!
شما خودتون شدین پایگاه تبلیغ برای شکارچی ها!
خودتون تیتر میزنید که مردم بی اخلاق شدن تصاویر و فیلم سایر مردم رو منتشر میکنند! بعد خودتون تیتر میزنید فیلم زجر کشیدن همراه با خس خس حیوان؟!!