ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
هزاران ساله که انسان به این روش گوشت کباب کرده..حالا میگن با زغال کباب نکنید...با گاز هم که سرخ می کنیم یه عده دانشمندان دیگه میگن: گاز خامی که به گوشت می خوره عوارضش بدتر از کباب زغالیه...بلاخره حرف حساب با کیه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
بهتر است اول تکلیف سبزی فاضلابی و میوه سمی و روغن پالم را روشن کنید .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
وقتی با ذغال کباب درست میکنید چون ذغال یک سوخت فسیلی است در هنگام سوختن سرب و جیوه متصاعد میکند که در کباب می نشیند هر دوی این عناصر سنگین خطرناک و سرطانزا هستند . این مشکل ایران و ترکیه است چون کباب یکی از غذاهای اصلی آنها است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
فکر نمی کنم حرف درستی باشه
چون بر کباب شدن گوشت خیلی تأکید شده