ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
یعنی من حیرون اون 800 تومن آخرشم
واقعاً چقد دقیق حساب میکنن این مسئولین
خدا خیرشون بده
راستی آخرین مبلغ اختلاس چقد بود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
اینا این نرخ تورم رو از کجاشون در میارن؟؟؟؟؟؟ یه بابایی می گفت بیاید در خونه ما خرید کنین، شاید در خونه اون بنده خدا همه چیز ارزونه و تورم بر اساس نرخ های در خونه ایشون محاسبه می شه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
من به عنوان مالک یک واحد تولیدی تعطیل شده اعتقاد دارم که با شرایط موجود اقتصادی کارفرمایان امکان پرداخت همین حقوق را هم ندارند.
در ضمن شما هزینه واقعی کارگر در سال 94 را در نظر بگیرید که با عیدی، سنوات، یک ماه مرخصی و 23 درصد هزینه بیمه حداقل ماهیانه (بدون اضافه کاری) بین یک میلیون و دویست هفتاد تا یک میلیون سیصد می باشد.
حال با در نظر گرفتن روزهای تعطیل و میانگین 24 روز کاری در ماه مشاهده می کنید که اصلا امکان رقابت با چین، هند، ویتنام و ... برای تولید کالا وجود ندارد.
اگر رقم 818 هزار تومان تصویب شه و فقط بن کارگری 40 هزار تومان افزایش پیدا کنه هزینه کارفرما 17 درصد افزایش پیدا می کنه که امکان افزایش قیمت در بازار فعلا وجود نداره.
بنابراین با افزایش مزد عملا دوستان تولید کننده ناچار به تعطیلی خواهند بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
ما نه اضافه کار داریم نه پاداش نه بهره وری.عیدی رو هم تو سال چند قسطه میدن که هیچیش دیده نمیشه.ی حقوق خالی داریم که واقعا جوابگوی زندگی نیست....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
آقای رئیس شما خودتون با دریافتی 800هزارتومان میتوانی زندگی کنید
رضا ثقفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
عجب...برای خودم متاسفم عمیقا
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
مهمترین و در عین حال بدبخت ترین قشرهای این مملکت؛ کارگر، معلم، نظامی
کارگر
|
Germany
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
اضافه کردن چند درصدی به حقوق مشکلی رو حل نمیکنه، بجای این خدمات اجتماعی و رفاهی برای کارگران در نظر گرفته شود مثل کشورهای عربی.
سیمین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
حداقل هزینه یک خانوار 4 نفره مبلغی بالای سه میلیون تومن اعلام شده .دولت فخیمه یک سوم این مبلغ رو میده بقیه شم باید خودمون تهیه کنیم . راه که زیاده : دزدی ، رشوه ، فساد اخلاقی و هر کاری که دلمون خواست. حالا بگین آزادی نیست!!!
بنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
کالای شما با چین وهند و ویتنام قابل مقایسه بود؟ اگه بود چرا تعطیل شدی؟ چین و هند و ویتنام شدن مرجع حالا؟ چرا با کشورهای تسعه یافته مقایسه نمیکنی؟ مردم کالای گرون میخرن (بخاطر تعرفه) که کله پا نشین میخوای حقوق هم نگیرن؟ پولی که باید صرف به کار گیری نیروی زبده و تحقیق و توسعه بشه خرج رفاه کارفرما میشه آخرشم همین میشه. نمیتونین اداره کنین تعطیل میکنین میگین حمایت نشد. تا کی از کارفرمای بی لیاقت باید حمایت بشه؟
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
سرمایه گذاری که از اوهیچگونه حمایتی نمیشه که هیچ وبایدبرای راه اندازی یک تولیدی از هفت خوان رستم بگذره و باکلی تلاش وزحمت در فکر ایجادتولید باشه تاعده ای رو مشغول کنه چه تقصیری داره
نظرات بیشتر