بیشتر گندم ایران در زمان برداشت ، حمل ونقل و انبار کردن هدر می رود گندم ها رو با ماشین حمل خاک و نخاله جا به جا می کنند ماشین هایی که اصلا استاندارد نیستن فقط کافی است در فصل برداشت محصول به سیلو بروید انجا صف های طولانی از ماشین های روباز می بنید که گند از همه جایش سرازیر است و در طول مسیر ریخته است بعد از آن هم کیفیت پایین نانوا ها که این روز ها نه تنها نان بی کیفت و پر از جوش شیر و افزودنی ها غیر مجاز دیگر به مردم می دهند بلکه از وزن نان هم می کاهند تا سود بیشتری گیرشان بیاید. نانوا هایی که صد تا یکی شان نانوایی بلد نیستن و نان که به مردم می دهند همان لحظه هم قابل خوردن نیست چه برسد به زمانی که سرد شده
راستی مقدار اکسیژنی که به این وسیله تولید میشه و تغییرات مفیدی که در طبیعت و محیط زیست انجام میشه رو هم یک آماری بگیرید بد نیست. کارهای قدیمیها فوائدش خیلی بیشتر از مضراتش بوده. کار بی حکمت و فقط از روی لذت انجام نمی دادن.