نکته مهم اینست که بافتهای قدیمی و تاریخی و به ویژه خانه هایی که ارزشی به واسطه ساکنین آن داشته اند حفظ و ترمیم شود. موضوع اینست که در بسیاری از کشورهای دنیا و به عنوان مثال انگلستان، بافت تاریخی شهر حفظ می شود چون به نوعی هویت شهر است و اجازه ساخت و ساز بسیار سخت داده شده و املاک اغلب به شیوه معماری مورد تایید شهرداری باز سازی می شود. ما در درجه اول نیاز داریم که برنامه جامعی در خصوص معماری شهر داشته باشیم. خانه های تاریخی شناسایی و نسبت به حفظ و بازسازی آن برنامه ریزی شود. بخصوص در بافت های قدیمی و تاریخی تهران. از طرفی ساخت و ساز هم باید از الگو و معماری متناسب با فرهنگ ما نشات بگیرد. برخی از نقاط شهر میتواند به واسطه بخش اداری یا تجاری بافت مدرنی داشته باشد اما نمیتوان به هرکس اجازه داد هرطور خواست خانه بسازد ونمای آن را به دلخواه تعیین کند. شما در یک کوچه می بینید یک خانه آجر سه سانتی است، دیگری سنگ مرمر، دیگری کامپوزیت و چوب و ... اینطور نمیشود بلکه باید بر اساس طرح جامع معماری شهری ساخت و ساز صورت گیرد و نکته مهم این که مجوز ساخت و ساز به قیمت بافت فرسوده بی مطالعه و بررسی جوانب دقیق آن و بی حساب صادر نشود چون دقیقا معماری قدیمی و بافت فرسوده جای خود را به یه ساختمان بی هویت و اغلب بی قواره خواهد داد و نمای شهر را دچار زشتی خواهد کرد
درآبادان هم میدان الفی وساختمانهای منازل محردی شرکت نفت که یکی از زیباترین وخاطره انگیز ترین مناطق بود برای همیشه ازبین رفت شایددلیل آن سپردن این جورکارهابه اشخاصی است که پی به ارزش این ساختمانهانمی برند.
جواب همه مشکلات ما یه کلمه س: عدالت.
اگه همه در برابر قانون مساوی باشن رانت خواری، زمین خواری، اختلاس، دزدی، تخریب محیط زیست، تخریب اماکن تاریخی و ... رخت میبندد! متاسفانه نبود شفافیت در قوانین و .... قوا مزید بر علت شده.