مواظب باشد تهمت نزنید . ابروی شخصی را در معرض خطر قرار ندهید بله در هر جامعه ای هست کم و زیادشم نمیشه مشخص کرد. چون بر اساس مدارک و مستندات باید اظهار نظر کرد. نمیشه نظر کلی داد. بعضی ها هم که با استعداد کم یا بدون استعدادیک شبه ره ترقی را طی می کنند دلیل بر این کارها نیست بعضی ها دوست و فامیل و اشنا دارن. یادتون باشه کار به صورت ریشه ای باید درست شه. الان شما چه قضاوتی می تونید بکنید. به هیچ کس نمی تونیم تهمت بزنیم فقط می تونیم فکر کنیم بله حداقل یه مواردی هست . و نمی توانیم به شخص خاصی تهمت بزنیم . ممکنه به بعضی از این بازیگران پیشنهاد داده باشند ولی این تعداد هم در مقابل خیل زیاد بازیگرانی که کار می کنند ممکنه کم و ناچیز باشه و البته ممکنه فزونی هم داشته باشه و ما ندونیم ولی ما که نمی دونیم. بعضی بازیگرا هم به خاطر در بورس نبودن و تعداد زیاد بازیگرا نمی تونن کار پیدا کنن . بعضی بازیگرا هم که دم از اخلاق می زنن ایا در مقابل پیشنهاد هر فیلمی جواب رد هم می دهند؟ در خاتمه به بازیگرای پاک احترام میذارم و سر تعظیم فرود می اورم. بله بعضی ها به هیچ کس رحم نمی کنند چه برسه شما زیبا باشید. مشکلات ریشه ایه . هیچ سر جای خودش نیست هر چیز باید فرهنگ خودشو داشته باشه. و انسانها هم باید اصول فرهنگی و اخلاقی را رعایت کنند البته بعضی بازیگرای خانم هستند که اونا هم رعایت نمی کنند و باید رعایت کنند.
تو خود امريكا قانون دارند در مورد آزار جنسي سر كار و أدارت ودانشگاه. اگ. كارمند زن و يا مردي حتي جك يا واژه اي را استفاده كند كه كارمند مقابل( بالادست يا پايين دست) احساس عدم امنيت و تجاوز به حريم جنسي خود كند مي تواند شكايت كند و خيلي راحت مورد حمايت قرار گيرد. ولي متاسفانه زنان ما وارد محل هاي كاري شده اند كه هيچ تعريف درستي از آزار جنسي وجود ندارد!
وقتی صحبت از فساد در سیمنا میشه، ذهن همه درگیر فساد جنسی میشه، در حالی که فسادهای بسیار بیشتر و بالاتری هم وجود داره و نامه این سی تن هم مربوط به اونها میشه
فساد اداری، غیر شایسته سالاری، اعتیاد، پرداخت پول برای خرید نقش و ...
مثل کلمه منکرات یا کلمه نهی از منکر که وقتی گفته میشه، همه ذهن شون به مسایل جنسی می افته!
متاسفانه منکرات بسیار بزرگتر یا نادیده گرفته میشه و یا درچه دوم و سوم قرار می گیره
این چیزی که از فساد شما ازش نام می برید یکی از ابعاد چیپ و نازل فساد است که در صورتی که در جامعه ای رواج داشته باشد احتمال وجود ابعاد بسیار پیچیده تر آن، بسیار بسیار بیشتر است و ضمنا این نوع از فساد که شما ازش داری نام می بری چیزی نیست که بشه کسی رو از متبری دانست چرا که همانطور که می دانید هر کسی بالاخره یک قیمتی دارد و همانطور که گفتی کسانی که قیمت گذار و قیمت گذاری ندارند همان اولیا ا... هستند پس شما نمی توانی کسی را متبری بدانی بدلیل شان و مرتبه بالای اجتماعی و یا شهرت چون به هر حال اون صنف، ماهیتش بر اساس این نوع ارتباطات بنا شده و شما نمی توانی آن را نفی کنی.
ولی این نکته قابل توجه است که اینها همه برایندی از شرایط حال و گذشته اجتماعی ما است و چیزی نیست که بتوانی به عنوان یک موضوع انتزاعی منفرد بهش بپردازی و بتوانی بهش فائق بیای.
سلام یک نکته رو نویسنده یا غفلت کرده یا نخواست بهش اشاره کند اونم اینکه :
بازیگرانی که الان معروف هستند، از کجا معلوم که در زمان غیر معروف بودنشون از این پیشنهادها نداشته است، و دم بر نیاورده اند.
وقتی از جامعه ای هر روز نخبگان علمی، فرهنگی، هنری و اجتماعی اش بروند و غیر کارشناسان بیشتر و بیشتر مسئولیت بگیرند
آخر و عاقبتش همین یا شاید بدتر شود
زمانی عرصه و هنر برای عاشقان و شیفتگان هنر بود! یادش بخیر!
البته کلا جامعه خودمونو نمی گم! ما که کلا مشکل نداریم!
شما به یکی از همین بازیگران مدعی متخصص هنر و جراح روح و جامعه و....!!، پیشنهاد بدید نقش اول یک فیلم هنری و تاثیر گذار و پر مخاطب را برای شما در نظر گرفته ایم به شرط اینکه نه تنها هیچ اسم و نشانه ایی در فیلم مورد نظر از شما نخواهد بود بلکه (به فرض اینکه امکان داشته باشد) یک ماسک یا گریم تمام عیار و کاملا حرفه ایی به چهره شما نصب خواهد شد طوری که هیچ راه و روش و روزنه ایی و سند و مدرکی نخواهد ماند که شما بعدها ثابت کنید که بازیگر این نقش شما بوده اید و کاملا گمنام تا ابد...یا هیچ مصاحبه و عکس و خبری تصویری از شما در جامعه منتشر نخواهد شد و شما متخصص هنر و جراح روح و روان افراد و جامعه ! خواهید ماند ولی کاملا گمنام و نا معلوم و مانند سایر افراد عادی و معمول جامعه بعد ببینید چند نفر این شرایط رو قبول می کنند....اغلب سینما و تلوزیون و رسانه ها و نقش ها ابزار و وسیله یی هستند جهت مطرح شدن و شهرت و بدنبال آن مزایای و پیامدهای مربوطه با انگ هنر و فرهنگ. هدف هنر نیست هدف خویش است مانند بازیگر سریل کیمیا که اجازه نداد با گریم وی را پیر کنند و به خورد عوام و تماشگر عوام دادند که مثلا ایشان 20 سال پیر شده است در واقع کل پروژه و سرمایه و تلویزیون و شعور مردم و هزینه ای میلیاردی و... قربانی و ابزار خودنمایی ایشان شد.هنرمند واقعی در نقش گم می شود و و خود را فدای نقش می کند طوری که چیزی از بازیگر در نقش پیدا نیست و هرچه هست و نقش است ولی بازیگر مدعی هنر ....نقش را قربانی و فدای خویش می کند.مانند کوه یخ شناور در آب است که فقط قله آن بیرون از آب نمایان است و پیدا و 90 درصد آن زیر آب است نا پیدا و تمام انگیزه ها نیز همان 90 درصد پنهان در آب است.به نام هنر و به کام خویش...