روسها در هیچ زمان و مکانی قابل اعتماد نیستند.باز هم ای ول به آمریکا که 50 سال است از آل سعودی که هیچ وجهه بین المللی ندارند،به خاطر پیمانی که بسته ،حفاظت می کند.
روسها واقع گرا تر از ما هستند و خوب میدانند که بحران سوریه با کوتاه آمدن هر دو طرف از مواضع خود قابل حل نیست با جنایات رخ داده در سوریه قطعا بشار نباید در قدرت بماند زیرا بخواهیم یا نخواهیم دست بشار به خون انسانهای زیادی آغشته شده است و دیگر مقبولیتی در میان مردم سوریه ندارد و انچه مردم سوریه بیش از هر چیزی بدان نیازمندند آرامش و امنیت است. که با وجود بشار چنین چیزی ناممکن است.
با سلام
شكي نيست كه منافع كشور عزيزمان در سوريه وجود دارد كه سياست مداران ما رت وا داشته كه تمام قد به حمايت از اسد بپردازند.
ولي حالا كه روس ها هم چون ادوار گذشته كه عدم پاييندي به عهد و قول خويش مي باشند، خوب نيست ما هم تمهيداتي را مد نظر بگيريم و تصورات نوي از سوريه بدون اسد داشته باشيم؟؟
آيا قدرت نظامي و ديپلماتيكي ما بدون روس ها برش لازم براي حفظ اسد را دارد؟ شايد اين بازي را هم ما به غرب و صهيونيست وارگذار كرديم كه بعد از آن حزب الله لبنان مي باشد كه به سرنوشت اسد دچار مي شود؟
پس بهتر مي باشد كه تمركز خود را بر روي عراق و افغانستان گذاشته و ١٠٠ البته به خودكفايه كشور، كه در آينده اي نچندان دور كشوري قدرتمند و پيشرفته از هر لحاظ داشته باشيم كه كسي فكر تعرض به اين آب و خاك نداشته باشد.
به اميد آن روز
این فقط از نظر شما خالی کردن پشت سوریه است؟مگه روسیه شریک استراتژیک ما در سوریه نبود؟خون بچه های ایرانی که اونجا شهید شدن پس چی؟چه کسی جواب گوی اونه؟چند بار باید با طناب پوسیده روسیه برویم داخل چاه؟
دیدید که روس ها طبق رسم همیشگی وسط بازی ما را غال گذاشتند. باز هم درس عبرت برای آینده. بارها گفتیم که این روس ها بدعهدی می کنند. اینها خنجر از پشت می زنند. با طناب پوسیده این ها به چاه نروید. باورتان نشد.