فکر میکنم اشتباهی رخ داده چون کسی که در هلند بود ادعا کرد ندا اقا سلطان است. اما راجع به ترانه موسوی چرا خانواده اش را جستجو نمی کنید. شاید می ترسند به شما رجوع کنند. از جانشان و از آبرویشان. وظیفه ی شماست که آسیب دیدگان را بیابید. نه اینکه آنها بیایند ئیش شماو بعضی از آنها چناان غمگینند که اصلا فکرشان کار نمی کند یا توسط بعض مرعوب شده اند شما باید بروید و حقیقت را کشف کنید.
با سلام به برادر مومن واقعی ام اقای مطهری
پدر شما همچون اسمش مطهر بود و شما هم همچنین نماینده مردم بودن مسئولیت دارد و شما پاسدار این امر هستید در این دوره زمانه حرف حق زدن شجاعت می خواهد ولی مردان خدا راه حق را می روند در کهریزک جنایاتی به مردم چه پسر وچه دختر
صورت گرفته اگر اینکار ها در روسیه انجام می شد می گفتیم دین و ایمان ندارند و جایی که خدا نباشد همه چیز جایز است اما در جمهوری اسلامی که دو تار دختران اگر بیرون باشد تذکر می دهند این کار ها واقعا بعید است باید عاملان بازداشت و محاکمه شوند و انکار ترانه موسوی ها واقعییت را عوض نمی کند این ها را باید در تلویزیون محاکمه زنده کرد نه یک روحانی را.
آقای مطهری از شما نماینده راستین مردم بسیار قدر دانی میگردد.سوال من این استکه در آن مجلس نمایندگان دیگری وجود ندارد که در این موارد با شما یعنی در واقع با مردم همراهی و همدلی کند؟ به آنها بگویید با رای این مردم در آنجا نشسته اند لذا باید صدایشان را مردم بشنوند.
خدا بهت توفیق بدهد تا همیشه از حق دفاع بکنی، آقای مطهری. یه عده را گرفتند به بهانههای واهی زندان بردن، با فشار ازشان اعتراف گرفته اند، آبرو و حیثیت آنها را برده اند، از آنطرف، فجایع انسانی، قتل و شکنجه اتفاق افتاده بعد میگویند، بازجویان خاطی "تنبیه" شده اند.
آقاي مطهري اين برخوردها نشان از انحراف نظام در زمينه حقوق شهروندي دارد ميگويند حفظ نظام از اوجب واجبات است حرفي است در خور كلام حضرت امام ره است اما قسمت نهفته اين كلام را نمي فهمند مردم هستند كه نظام را تشكيل مي دهند بدون مردم نظام معنا و مفهومي ندارد مردم داراي حقوق شهروندي هستند كه اگر حقوق مردم را برسميت نشناسيم خود مردم را برسميت نمي شناسيم و در پي آن نظام را به بيان ديگر براي حفظ نظام بايد حقوق و شان مردم را برسميت شناخت