فرهاد زمانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
خواهشمند است دوستان فضای زیبای نجوم را با مباحث ناتمیز سیاسی آلوده نکنند.گاهی لازم است بجای لینک نمودن احساسات تنفر آمیر و کینه و احساس رقابت و ...کمی به عمق آفرینش تفکر کنیم و از این عظمت لذت ببریم و آرامش وجودمان را زیاد کنیم.
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
بنده شخصا به خصوص وقتی به مطالب اینچنینی مرتبط با جهان هستی بی کرانه برخورد می کنم بدون رجوع به آموزه های قبلی دینی، ناخودآگاه وجود ذاتی واحد و قادر را در وراء یا در بطن این عظمت در دل احساس می کنم. حداقل کشفیات ناسا و سایر دانشمندان در تقویت باورهای بنده خیلی اثر مثبت داشته است.
آسمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
اتفاقا عکس سلفی گرفته شده
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
ناسا گوشه ای از قدرت خداوند را به ما نشان می دهد.
ما چه کار کردیم؟
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
آقای ناشناس که گفتید اینها عکس های واقعی نیستند.
کاش میزان تحصیلات خود را هم می فرمودید.
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
انسانهای بی جنبه و روانی حق ندارن طبیعت بکر خداوندی را مکاشفه کنند.اشرار بی خاصیت،زمین را بسازید بقیه پیشکش.
پاسخ ها
hndy
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۵
احسنت
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
تابناک جان چند وقتی هست عاشق فضا شدی
داره ازت خوشم میاد
ممنون از تابناک.......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
تابناک عزیز نه گفتی که این منظومه با ما چقدر فاصله دارن
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
وقتی من این مطالب را می خوانم بیشتر به عظمت خداوند پی می برم و لعنت بر کسانیکه هنوز با وجود این نشانه ها بر وجود خداوند شک دارند لعنت بر آنان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
توی ویدئو میگه این منظومه 1200 سال نوری با زمین ما فاصله داره. یعنی با سرعت نور هم که سفر کنیم، 1200 سال تو راهیم یا بعبارتی اطلاعاتی که ما در هر لحظه از این منظومه دریافت می کنیم مربوط به 1200 سال قبلشه.
جالبه که هر 4 سیاره قابل زیست هستند. فکرشو بکنید مردمش نه تنها به کشورهای سیاره خودشون بلکه به کشورهای سه سیاره مجاور هم مسافرت میکنن. مثلاً تصور کن از دوستت میپرسی تعطیلات کجا میری؟ میگه میرم جزایر X سیاره کپلر F69. :)
نظرات بیشتر