رشته های مهندسی را نابود کردند. بجای اینکه صنعت را توسعه بدهند بودجه مملکت را ریختند توی جیب پزشک.
سالها بعد مشخص خواهد شد که این چند ساله نیت خیر وزارت بهداشتی ها چه بلایی سر مملکت آورده است.
واقعا که!
این چه جور تیتر زدنه!
لااقل توی عنوان تیتر تون بنویسید(در دانشگاه آزاد و در رشته فلان و در شهر فلان)
با این کارتون هم به شعور مخاطب توهین میکنین و هم به تمام دانشجوهایی که با زحمت و مشقت فراوان، هفت خان رستم دکترا قبول شدن رو طی می کنند.
ابوذر هستم(دانشجوی دکترا دانشگاه تهران_روزانه)
ظاهرا این فقط در مورد دانشگاه آزاد مصداق داره. واقعا این عادلانه نیست که مدرک دانشگاه های دولتی و آزاد یه اندازه اعتبار دارن.
خواهشا این نظرمو دیگه منشر کنید.
پاسخ ها
سارا
||
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
فکر کنم اونایی که منفی دادن دانشگاه آزادین...خخخخخخ
کارشناسان مختلفی که صدا و سیما در میزگردهای خود می آورد اغلب از این دست هستند! همین که بتوانند فارسی را خوب صحبت کنند کافی است. که برخی از آنها همین را هم بلد نیستند.
جمله آخر خیلی مسخره است
یعنی چی با لفظ دکتر می تواند صاحب مناصب دولتی شود....؟؟؟؟
نیست ما که با مشقت فراوان دکترا گرفتیم، الان صاحب شغل و درآمدیم....
که بقیه هم با لفظ دکتر صاحب این نعمات می شوند
متأسفانه دانشگاه هایی مثل دانشگاه آزاد، پیام نور و علمی کاربردی کمر به نابودی علم و دانش در کشور بسته اند و با نگاه کاسبکارانه به تحصیل و با سوء استفاده از علاقه جوانان این مرز و بوم به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی، صرفاً به فکر کسب درآمد بوده و بدون آنکه کادر علمی لازم را داشته باشند در کوره ده ها نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو می پذیرند و با کلاسهای سی تا چهل نفره در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری؛ آبرو و حیثیت دارندگان مدارج علمی واقعی را در کشور برده اند و بازار داغ پایان نامه نویسی و ...را نیز توسعه داده اند. فکر می کنم؛ مدت زیادی باقی نمانده تا در بحث تحصیلات دانشگاهی از کشور هند نیز پیشی گرفته و رکورد بزنیم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴
شما اشتباه ميكنيد. ياد بياريد كه چه سالهايي از عمرمون كه پشت كنكور سراسرذي مونديم حدود 7 يا 8 بار كنكور داديم و قبول نشديم چه عمري تلف شد دانشگاه آزاد اگه بديهايي داره خوبيهايي هم حتما داشته كه عمر جوونها پشت كنكور ديگه تلف نشد
ناشناس
||
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵
در دانشگاه پیام نور شرایط مانند آزاد نیست. لطفا وقتی کارنامه قبولی دانشگاه آزاد با این وضعیت منتشر شده شما با پیام نور جمع نبندید.