دوستان عشق ترکیه اینقدر کامنت نگذارید ، لطفاً حداقل یکبار هم شده به فکر منافع ملی باشید . ترکیه تمام قد علیه منافع ملی ایران دارد اقدام می کند با هر نوع گرایش فکری باید منافع ملی را حفظ کرد.در این گزارش و سایر موارد مشابه کمی بیشتر به وطن فکر کنید و بعداً اظهار نظر فرمائید.
اینا همش سایست تابناک و رسانه های مشابه هست که مردم را با همین اخبار حاشیه ای و بی اهمیت سرگرم کنند تا دیگه کسی از اختلاسها و افشاگری رانت خواریها و زمین خواری و.... حرف نزنه
که خیلی هم خوب موجبات مردم فریبی و الافی مردم را بوجو د آوردند
شما کی هستید و چه مقامی دارید درباره انسانی که یک انتخاب در زندگی کرده این چنین به قضاوت می نشینید ، تازه اونم اتنخابی که تو زندگی شخصی این خانوم بوده !!!! ، بترسید از روزی که نامه اعمال خودتون جلوی همه خوانده میشه و از شرم سر هم به بالا نمیارید ، من دعا میکنم این بانو هم انشالله در راه مستقیم قرار بگیره شابدم قرار داره و من هم بی خبر . نظر بدین اما ابروی فردی رو نشونه نگیرین .