والبته همین کم و کسری ها و ضعف هاست که سبب شده هم روسیه و هم چین در مقابل ابر قدرت نظامی آمریکا چندان به حساب نیایند و با تمام جنگهای زرگری و بلوفهای تو خالی که پوتین راه میندازه خوب میدونن که در مقابل آمریکا باید همیشه کوتاه بیان.
روسیه نیازی به ساخت ناو هواپیما بر نداره با پول ساخت یک ناو هواپیما بر میتونه تعداد زیاد کروز ضد ناو و موشک تولید کنه که ناو های یانکی ها رو بفرسته به جهنم
ایجاد جنگ در کشورهای جهان سوم تحت هر عنوانی حسنی که برای کشورهای تولید کننده سلاح دارد میدان نبرد واقعی است که آنان میتوانند سلاح های روزشان را تست کنند و در یک مانور واقعی جنگی نیروهای هوای و زمینی و ....را نیز آزمایش نمایند این فرقی ندارد امریکا یا روسیه و یا فرانسه و انگلیس و یا هر کشور دیگر باشد و این ملتهای جهان سوم هستند که در این راه سرمایه و جانشان قربانی اهداف پلید این ابر قدرت ها میشوند
مقاله اصلی منتسب به ناتو صرفا تبلیغات محض است. ناوهای هواپیمابر امریکایی فقط باند فرود متحرک هستند و همیشه با سه رزمناو دو ناوشکن و یک ناولجستیکی اسکورت می شوند و هیچگونه تجهیزات درگیری مستقیم ندارند درحالیکه نوع منحصر بفرد روسی نیاز به هیچ اسکورت ندارد. علیرغم سیستم دیزلی پیشرانه سیستم رزمی آن همتا ندارد و شامل ۲۴ کلاهک هسته ای با سیستم هدایت مجزا و شعاع دفاعی ۲۰۰۰ کیلومتر و شعاع ممنوعه ۵۰۰ کیلومتر است. یعنی به تنهایی توان درگیری با ۲۴ هدف در آن واحد دارد و هیچ ناو یا هواپیمایی اجازه نزدیک شدن از ۵۰۰ کیلومتر به آن را ندارد. خودتان تحقیق کنید این ناو عجیب به هر جا اعزام شود نیروهای ناتو فورا منطقه را تخلیه میکنند و این اولین بار نیست.
تبلیغات کذب ناتو هم یک فراربه جلو و پروپاگاندا است.
عملا ضعف بزرگ ارتش های دنیا در جنگ های نامنظم چریکی بروز می کند
ارتش که خود یک سیستم برپایه نظام بوده اسم خودش را از نظامی گری گرفته وقتی با نیروی نامنظم
چریکی مواجه میشود به چالش می افتد.
برای مثال تاکتیک تثبیت مواضع اتش تهیه و استقرار نیرو برای جنگ شهری معنی ندارد.
اشتباه بزرگ عربستان هم در جنگ یمن همین بود و مجبور شد جنایت جنگی علیه شهروندان مرتکب شود.
عربستان به تجهیزات مدرن و برتری هوایی مینازید ولی در عمل کاری نتوانست در ژئوپولیتیک انجام دهد.
اگر گپ سرزمینی و فضای صحرایی بین یمن و مراکز استراتژیک عربستان نبود عربستان خیلی مفتضحانه تر قافیه را می باخت.
روسیه بخاطر تجربه جنگ افغانستان از یک حدی بیشتر در سوریه فراتر نخواهد رفت و کامل خودرا درگیر نخواهد کرد.
همزمان جای پای خود را در نقطه استراتژیک سوریه حفظ بربرخی ضعف های خود واقف و بعنوان تجربه حضور فراسرزمینی از این جنگ بهره خواهد برد.