یعنی با تولید 200 تن برنج در سال می توان بزرگترین تولید کننده برنج شد . این مقدار در یکی از روستاهای ایران هرسال برداشت می شود . همینطور خبر از خودتان می سازید توسط افراد ناآگاه و بی سواد.
واردات اجناس به ظاهر با ارزش اما بی ارزش همه میدانند که توسط افراد معمولی وارد نمیشوند مانند خودرو لگنهای چینی یا برنج چینی و..... به جای راه تشخیص تقلبی بودن ، دست اون افراد رو اگر راست میگویید قطع کنید
پاسخ شایعه
۱- قطعه کلیپ منتشر شده همراه با متن شایعه که به وفور در فضاهای مجازی داخلی و نیز خارجی در حال انتشار می باشد، ارتباطی با تولید برنج های تقلبی ندارد.
http://url.faranama.co/EW1hb
۲- دستگاه مشاهده شده در این قطعه ویدئویی و کارکرد آن مربوط به تولید یک نوع پلیمر صنعتی به نام گرانول می باشد. به نوعی از شکل پلیمر بدست آمده در پتروشیمی، که بصورت دانه بوده و برای مصارف و کاربردها باید ذوب و شکل دهی شود گرانول میگویند. برخی از انواع گرانول ها به لحاظ ظاهری شباهت بسیاری با دانه های برنج دارند.
http://www.aparat.com/v/MQxU5
http://url.faranama.co/Io02A
۳- دستگاه های استفاده شده درخط تولید برنج مصنوعی کاملا با دستگاه تولید گرانول متفاوت هستند.خط تولید برنج مصنوعی که همان خط فرآوری برنج و تولید برنج مصنوعی دانه بلند از برنج نیمدانه می باشد، چندسالی است که با مجوز وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد و با استفاده از مواد اولیه ی برنج نیمدانه، نشاسته، آهن خوراکی و ویتامین اقدام به تولید برنج مصنوعی دانه بلند در ایران می نماید.
http://url.faranama.co/nFzg7
http://www.aparat.com/v/ixMX5
۴- فقر موجود در کشورهای جنوب شرق آسیا، تولیدکنندگان چینی را به این فکر واداشت تا با استفاده از رزین های صنعتی، برنج مصنوعی ارزان قیمت بسازند و بازار این منطقه را به دست آورند. در این راستا چندی پیش خبرهای کشف برنج های پلاستیکی توزیع شده در بازار کشورهای مالزی، اندونزی، ویتنام و هند، خبرساز شده بود. اما برنج های وارداتی به ایران باید حائز شرایطی مانند گواهی تاییدیه بهداشتی از سازمان های کنترل کیفیت و همچنین برچسب کنترل کیفیت روی هر بسته از محموله جهت قابلیت ردیابی محصول برای ورود به ایران باشند؛ که در غیر این صورت از واردات این محصولات جلوگیری به عمل خواهد آمد.
http://url.faranama.co/3Zlyb
http://url.faranama.co/1DID8
۵- از معایب تولید برنج های صنعتی با این روش این است که درصورتی که شرکت های تولید کننده از مواد اولیه طبیعی و خالص دریغ کنند و گریزی هم به مواد مصنوعی مانند رزین های صنعتی داشته باشند، منتج به تولید برنجی تقلبی و ناسالم خواهد گردید. لذا تهیه این محصول از واحدهای صنفی معتبر و دقت در خرید و مصرف آن (بخصوص انواع وارداتی تحت عنوان برنج هندی یا غیره)، همواره می بایست در نظر گرفته شود.
http://url.faranama.co/UdYXH
البته مطلب مفیدی بود.
گویا مسئولین در راستای خودکفا شده هرچه بیشتر مردم رفته رفته وظیفه نظارت و بررسی در همه موارد را به مردم تفویض نموده و تنها زحمت دریافت حقوق ها و اختلاس ها را بخود می دهند.
ممنون که در نبود پاسخگویی از هیچ سو با درج این مطالب لااقل مردم را کمک می کنید.