سلام تابناک جان اشتباهت رو بپذیر ، در همه رفرنس های زنان و زایمان که احتمال قریب به یقین شما از اون بی اطلاعید امده که احتمال این شکستگی در طی زایمان وجود دارد و قصوری هم متوجه عاملین زایمان نیست و نیز اینکه شما با اوردن کلمه" پزشک متخلف " در حالی که در دادگاه تخلفی برای ایشان ثابت نشده در تشویش اذهان عمومی دست داشته اید و حتی اکنون هم اشتباه خود را قبول ندارید!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷
معلومه که ماما هستی یا میخوای بشی . مسئولیت داری این موارد را عینا با مریضت درمیان بگذاری و در صورت توصیه و مشاوره در روش زایمان تمام عواقبش را هم بپذیری.
درضمن به تو ربط نداره که من مریض از مطالب علمی اگاهی دارم با نه ، سواد دارم با نه تو موظف به روشی که قابل فهم برای مریض باشد خدمات ارائه کنی؟
اقاي تابناك محترم
درست است كه شما به تمام علوم از جمله علم پزشكي واقفين ولي در پزشكي ،حساب دو دو تا نيست و هيچ پزشكي هم خطا نميكند ولي اينكه شما فقط بخاطر تيتر خبر و دشمني با قشر فرهيخته پزشكان دست به انتشار اينگونه رخداد عا بدون بررسي و نظر كارشناسي بزنين بنظرم هدفي پشت اين سخن نفهفته است يا از بي اطلاعي از خوزه كاريتان است
كار شما بيشتر شبيه زنان توي كوچه مي ماند كه قصه اي را براي هم و بدون وجود خارجي يا با شاخ و برگ براي هم تعريف مي كنند
لطفا سعي در از بين بردن اعتماد بين مردم و پزشكان نكنيد زيرا روزي دامن خودتان را خواهد گرفت
تابناک عزیز لطفا چاپ کنید شاید من بتوانم با پیگیری وچاپ شما به حقم برسم..خلاصه کنم پزشک معالج همسر باردارم با حاضر نشدن در بیمارستان خاتم که 9 ماه همسرم. به ایشون مراجعه میکرد جان طفل را به خطر انداخت واگر پژشک اورژانس عمل نمیکرد طفل از دست رفته بود نزد رئیس بیمارستان شکایت بردم ولی بدون نتیجه..لطفا چاپ کتید وراهنمایی کتید کجا مراجعه کنم تا از قصور این پزشک که اسمش محفوظه شکایت کنم...
گاهی زایمان بدلایل متعدد مثل بزرگ بودن نوزاد یا قرار گرفتن نامناسب جنین در رحم با مشکل مواجه میشود و پیشرفت زایمان متوقف میشود. این وضعیت یعنی گیر افتادن جنین در کانال زایمان اگر طولانی شود هم برای مادر و هم جنین خطرناک است و میتواند باعث خفگی یا فلج مغزی نوزاد یا حتی مرگ مادر و جنین شود، در چنین مواردی یکی از راههای کمک کننده، استفاده از فشار است ولی بدلیل ضعیف بودن نوزاد استفاده از فشار گاهی باعث بروز عوارضی مثل شکستگی میشود. حال پزشک باید بین "استفاده از فشار" و "عدم مداخله و منتظر ماندن" یکی را انتخاب کند. با توجه به عواقب شدیدتر زایمان طول کشیده دستورالعمل های پزشکی، علی رغم اطلاع از عوارض استفاده از فشار، توصیه به استفاده از فشار میکنند و احتمال شکستی را بر احتمال خفگی، فلج مغزی و مرگ ترجیح میدهند. لذا انتخاب پزشک بین دو وضعیت بد و بدتر بوده و مطابق قوانین پزشکی اقدام صحیحی انجام داده است. توجه شود که در صورت ترس از شکستی و عدم مداخله، احتمال عواقب بسیار بدتری برای نوزاد و مادر وجود دارد.
سلام
به هر حال واقعیت این است که این اتفاق تاثربرانگیز حادث شده و با توجه به نظرات برخی خوانندگان محترم که احتمالاً یا پزشک هستند یا مطلع از مباحث پزشکی ؛ ظاهراً وقوع این قبیل اتفاقات که منجر به صدمه ی نوزاد شده در آمارهای موجود در منابع مرجع مطرح بوده است. قطعاً شکستن بازوی نوزاد واقعه ای تاثربرانگیز است و احساسات مردم را جریحه دار می نماید منجمله قشر محترم حوزه ی سلامت را لیکن توجه به چند نکته ضروری است :
1 ) واقعیت این است که وقتی فردی ، کاری را بصورت مکرر انجام می دهد ممکن است حساسیت آن کار تا حدودی برایش کم شده یا به اصطلاح دچار نوعی روزمرگی شود که این مطلب می تواند ضریب اشتباه فرد را افزایش دهد . در چنین وضعی پیشنهاد می شود برای افراد شاغل در حوزه مربوطه ، سقف کاری تعیین شود و پس از رسیدن به آن سقف یا پرشدن ظرفیت کاری فرد ، آن فرد به مرخصی اجباری برود و البته بهتر است تعیین سقف مجاز ساعت کاری هر فرد متغیر باشد و بر اساس کیفیت کارش ، میزان رضایتمندی افراد خدمات گیرنده از این فرد و آمار موجود از خطاهای حرفه ای احتمالی آن شخص ، سثف مجاز ساعت کاری وی را تعیین نمود . چنین وضعی هم اکنون در خصوص روان شناسان بالینی ، افراد شاغل در حوزه ی رادیوگرافی و امثالهم رایج است . همچنین در خصوص مهندسان طراح نقشه های ساختمانی و همچنین در حوزه های امور عمرانی در واگذاری کار به پیمانکاران و حتی مشاوران امور عمرانی نیز مصداق دارد که البته بخشی از این محدودیت های موجود در حوزه ی امور عمرانی احتمالاً به منظور تقسیم کار و دادن فرصت به سایر هم صنفان صنوف مذکور می باشد .
2 ) اگر مقصر حادثه ی شکستن بازوی نوزاد مورداشاره یکی از اشخاص شاغل در بیمارستان می بود و رابطه کارگر کارفرمایی بین آن شخص و بیمارستان برقرار می بود ، آنگاه حسب مواد 12 و 13 قانون مسئولیت مدنی ، کارفرما مکلف به جبران خسارات وارده به فرد خسارت دیده می شد . در اینجا ذکر این نکته ضروری است که اولاً احتمالاً اغلب اطباء محترم ، صرفاً برای انجام اعمال جراحی در بیمارستان ها حضور یافته و مبادرت به انجام اعمال جراحی می نمایند و رابطه ی کارگرفرمایی بین آنها و بیمارستان برقرار نیست که با فرض صحت این احتمال ، مشمول مزایای قانون مسئولیت مدنی نخواهند بود و سایر مولفه های حاضر در بیمارستان ( نظیر پرستاران ) را می توان به این شیوه تحت پوشش داد که البته وفق قانون مسئولیت مدنی ، کارفرمایان مکلف به تمهید این شرایط هستند . ثانیاً علیرغم توضیحات فوق در خصوص قانون مسئولیت مدنی ؛ بعضاً مشاهده می شود سرمایه گذاران محترم بخش خصوص که گردانندگان اصلی مراکز درمانی خصوصی می باشند ، متاسفانه با انگیزه های مادی و کسب سود حداکثری ، از عقد قرارداد با شرکت های بیمه ای و خرید این قبیل خدمات بیمه ای برای پرسنل خود استنکاف ورزیده و لذا کارکنان خود را در قبال مخاطرات حوادث مربوط به کار و محیط کار که بعضاً واقعاً و واقعاً غیرقابل اجتناب هستند ، بی دفاع رها می کنند . البته تاکید می نمایم این رویه ، قطعاً شامل حال ههمه بیمارستان ها نیست و فقط برخی از کارفرمایان ممکن است این اشتباه را ( تمرد از قانون در بحث تامین بیمه مسئولیت مدنی ) مرتکب شوند .
در نهایت ضمن ابراز تاسف مجدد از بروز واقعه ی شکستگی دست نوزاد فوق الذکر ، بایستی پذیرفت اولاً این حادثه قطعاً تعمدی نبوده و ثانیاً بهتر است در چنین شرایطی ضمن استفاده از مزایای قوانین مترقی در جهت کاهش آلام و خسارات افراد خسارت دیده تلاش کرد و ثالثاً با تمرکز بر روش های محدود کننده به لحاظ تعیین محدودیت های میزان فعالیت برای افراد عامل بروز حادثه تنبیهاتی در جهت کاهش حق اجازه ی اشتغال آنان اعمال و در جهت انگیزش آنان جهت ارتقای سطح هوشیاری و نیز ارتقای سطح کیفیت خدمات آنان در مراحل بعدی اقدام نمود .
سلام،بنده و تمامی کسانی که به نوعی با آنها ارتباط دارم به جامعه پزشکی اعتمادی نداریم مراجعه ما به پزشکان هم از روی اجبار میباشد. پزشکان در دانشگاه ها ،در مجلس و خصوصا در وزارت بهداشت همه مافیایی هستند.
باید خجالت بکشن بابت حکمی که دادن! خودشون توی بند ۱ نوشتن حین زایمان دست بچه شکسته بعد حکم براعت میدن! واقعا احسنت و بارک ا... به این سیستم داغونی که درست کردن!
درضمن به تو ربط نداره که من مریض از مطالب علمی اگاهی دارم با نه ، سواد دارم با نه تو موظف به روشی که قابل فهم برای مریض باشد خدمات ارائه کنی؟