محمد از تبریز
|
United States of America
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
با عنایت به مطالب بالا اضافه می کنم در سفری که به ترکیه ار مسیر زمینی چند سال پیش داشتم حتی در مناطق بسیار سرد سیر هم مرز با ایران کلیه خانه ها و ادارات همگی از آبگرمکن خورشیدی استفاده می کنند جالب است که حتی در هتل ها نیز برای هر سوئیت یک آیگرمکن خورشیدی دارند که ضمن کاهش بسیار زیاد هزینه سوخت که در آنجا کمر شکن است باعث اشتغال زایی زیادی شده در کشور ما حتی به شهرهای وسط کویر هم حاضر شده اند لوله کشی گاز کنند و در حالی که این شهرها همه روزهای سال می توانند از پانل های خورشیدی استفاده کنند نمی دانم چرا حمایت نمی شود حتی با جایگزینی بخاری های گازی پر مصزف کم بازده با پکیج های کم مصرف که خودم به عینه مشاهده کردم که برای واحد حدود 200 متر در سردترین ماههای سال در تبریز حدود 80 هزار تومان قبض گاز آمده بود ولی برای بخاری گازی که در خانه 140 متری بصورت 2 تایی کارمی کردند و در عین حال بعضی جاهای خانه هم سرد بودند حدود 300 هزار تومان پول گاز آمده البته در پکیج ها هم طبق مشاهدات بنده نوع مرغوب حداقل نصف نوع نامرغوب صرفه جویی دارد نمی دانم وقتی من کم سواد این چیزها را می بینم چرا تصمیم گیران کلان در سطح ملی چاره ای نمی اندیشند ؟!!!!!!!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
سلام ممنون از دلسوزی شما کاش می شد
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
احسنت راهکار بسیار مثبت و سودمندی را ارایه فرمودید جناب استاد نعمت احمدی ، اما چون بخشی از آغازسخنان اولیه حضرتعالی در خصوص خودرو بود ، لازم میدانم به اطلاع شما بزرگوار برسانم از آنجاییکه در خصوص خودرو باند های انحصاری و مافیایی گسترده ای نبض خودرو در مملکت را بدست گرفته اند و از طرفی دیگر آقای نعمت زاده همچنان بر حمایت از تولید داخلی خودرو بر طبل تو خالی میکوبند و خیلی مسایل تاسف بار افکار و توجیهات آقای نعت زاده ، لذا در خصوص خودرو تا مادامیکه دست فاسد انحصار و مافیا و تصمیمهای نادرست شخص وزیر نمیتوان به خودرویی با استاندارد مصرف سوخت لازم و کیفیت مورد تایید دست یافت ( توضیح اینکه در دهه 60 در زمان همین وزیر وقت دو کارخانه تولید خودروعمده ما بابت ما بالتفاوت رنگ متالیک با رنگ روغنی ساده برای هر خودرو بالغ (1000/000 تومان: یک میلیون تومان ) از خریدار خودرو دریافت میکردند که بنابر نظر کارشناسان در آن زمان حداکثر 300/000 تومان نمیباشد ...یعنی فقط بابت فرق رنگ متالیک و روغنی مبلغ 900/000 تومان از جیب به باد میرفت
ناشناس
|
Canada
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
نصب پنجره هاي دوجداره ههمين الان هم طبق آيين نامه هاي نظام مهندسي اجباري بوده و اجرا مي شود. البته عطف به ماسبق نمي شود.
یک شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
با عرض سلام خدمت استاد محترم
طرح شما اگر چه خوب است اما دارای نواقص بیشماری می باشد که به اختصار برای شما شرح می دهم
1.مهمترین اشکال طرح شما عدم وجود نقدینگی در بین مردم می باشد
2.مردم تنها یک قسط ندارند که بتوانند فقط 3 تا 5 سال قسط در وپنجره بدهند
3.ساختمانها نوساز امروزی خود بصورت کامل هدر دهنده انرژی هستند و با تغییر در وپنجره چیزی زیاد تغییر نمی کند
4.معماری اشتباه شهری که توسط شهرداری ها و دولت اجرا می شود بطور مثال کور کردن خانه ها و عدم دسترسی منازل به نور افتاب (با توجه به اینکه نور افتاب روشنایی نیست)
5.وجود پاساژهای بی شمار تجاری در شهر که بیشترین اتلاف انرژی رادارند
6.ایجاد مغازهای تجاری در بین مناطق مسکونی که نمی توان در ان انرژی را کنترل کرد
7.مهمترین نکته هدف از خانه چیست؟ زنده ماندن مردم یا تنها خوابیدن مردم در خانه یا زندانی کردن مردم!
معماری در خانه های ما کجاست؟ایا ما باید در کارگاه ساختمانی زندگی کنیم !!!! ایا باید 24 ساعت در خانه محبوس باشیم!
8. اگر در کشور های اروپایی و امریکایی در وپنجره دو جداره اجباری شده است بدلیل وجود معماری پیشرفته منطبق با زندگی مردم انجا بوده دراروپا وامریکا مردم در یک قوطی حبس نمی شوند !

نکته های بسیاری وجود دارد اما بیشترین تاثیر پذیری طرح شما از مسائل مالی می باشد که باعث عدم موفقیت طرح شما می شود در حال حاضر نیز از پنجره های دو جداره در ساختمان های نوساز استفاده می شود ولی تاثیری چندانی در کاهش مصرف انرژِی نداشته است و در اخر با اطمینان توان مالی بسیاری از مردم درسطح شما نمی باشد استاد محترم ...
ما در شهری زندگی می کنیم که منطق معماری اسلامی دران جایی ندارد اولویت مردم نیستند برج های تجاری اداری می باشند..
با تشکر از شما یک شهر وند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
ملت در زمستون پنجره آپارتمونشون رو باز میکنن. این یکی رو چی کار کنیم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
درود بی پایان بر تو آقای نعمتی، من که هیچ پست و سمت و حتی شغلی در این کشور با داشتن مدرک دکترای تخصصی ندارم، از خودم شرمنده شدم که چنین طرح جامع، کامل و همه جنبه ای باید از زبان کسی جاری شود که او هم یک ایرانی دلسوز، بدون پست و مقام و مسئولیت در حوزه مربوط به این کار است. درود بر تو و لعنت بر آدم های پرمدعای مفت خور
فرهنگ
|
Austria
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
با درود بسيار به جناب آقاي دكتر نعمت احمدي. پيشنهاد شما بسيار ساده با كار بري آسان و دست آورد ان بسيار همه گير است تنها يك كمبود دارد و آن اين است بين از ما بهتراني كه در نامه تان به ان اشارت نمودهايد ستيزي سترگ رَآه خواهد انداخت كه كدام نهاد يا .......... وابسته به کجا در صورت تصويب اين پيشنهاد آنرا در انحصار خود در آورد . پايدار وتندرست باشيد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
جالب بود. کاش کارگزاران مدعی سازندگی نیز اندکی بهره هوشی میداشتند تا امروز مملکت با این سراشیبی سقوط به ورطه بحرانهای زیست محیطی نمی غلطید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
پیشنهاد واقعا جالبی بود.مصرف بخاری های گازی واقعا بالا هست و بیشتر حرارت از طریق دود کش از بین میرود .دستگاههای پکیج شوفاز از این بابت بهتر از انرژی گاز نهایت استفاده را میبرند.در برخی کشورهای سردسیر مثل نروژ گاز را به برق تبدیل کرده و سپس با برق خانه ها را گرم میکنند با اینکار هم آلودگی کمتر میشه و هم نهایت استفاده از گاز با استفاده نیروگا ه های سیکل ترکیبی میشود.
نظرات بیشتر