هاچ زنبور گاوی
|
Canada
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
کلا نوتلا خر است.
ناشناس
|
-
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
تمام روغن های مورد استفاده در صنایع غذایی ایران وهمچنین روغن خوراکی وپخت وپز در ایران دارای مقدار زیادی روغن پالم است
منتقد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
دوستان و هموطنان عزیز از همه شما خواهش میکنم تا میتونید از محصولات مایع و تا حدودی جامد بسته بندی مصرف نکنید مثلا رب گوجه و کنسرو ماهی و انواع کمپوتها و کنسروها و نوشابه ها و مواد غذایی فراوری شده مثل سوسیس و کالباس و علی الخصوص نوتلا که به طور حتم زیانهای جبران ناپذیر به سلامتی ما وارد میکنه خداوند هر موجود زنده چه گیاه و چه حیوان و یا انسان تا زنده هست فاسد نمیشه ولی پس از مرگ به سرعت فاسد میشه اما میبینید که کنسروها و کمپوتها و دیگر مواد بسته بندی تا 2سال تاریخ مصرف دارن ...............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
معده ما ایرانی ها سالهاست که با پالم آشناست بنابراین مشکلی نداره بخوریم . فقط یه دفعه حرام اعلامش نکنن بدبخت شیم . یکی از تفریحاتمون همین نوتلا هاست میخوریم
علی
|
United States of America
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
والا اگر ملاک سرطانزا بودن پالمه که تو مملکت ما که چربی طبیعی شیر ور هم میگیرن جاش پالم میریزن!چرا از اونا کسی چیزی نمیگه؟دعوای وزارت بهداشت با صنف لبنیات به کجا رسید؟ یه چند روزی سرو صدا کردن بعد هم گرون شدن چند صد تومنی همون محصولات قبلی.این فقط نصیب ملت ما شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
معلوم نیست نوتلا به کدوم آقا زاده ای باج نداده که دارن اینطوری می کوبنش !!!!!!
تو ایران باج گیر زیاد داریم . چند مدت پیشم اپل رو اینطوری تحدید می کردند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
تهدید !
MA
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
لطفا با دقت مطالعه کنید...

مصرف روغن نخل در صنایع غذایی

لبنیات

در ایران بعضی از کارخانه‌های لبنیاتی از روغن پالم (روغن گیاهی) برای پرچرب کردن محصولات لبنی مانند شیر پرچرب، ماست، پنیر استفاده کرده‌اند که از سوی وزارت بهداشت دولت یازدهم مصرف آنها غیرمجاز اعلام شد.

شیرینی‌جات

در بعضی از شرینی‌ها و کیک جشن‌ها روغن پالم استفاده می‌شود.

شیر خشک نوزاد

در ایران در ساخت بعضی از شیرهای خشک نوزان نیز از روغن پالم استفاده شده‌است.
روغن پالم در ایران

به گفته عباس پاپی زاده بالنگان عضو کمیسیون کشاورزی مجلس نیمی از یک و نیم میلیون تن روغن وارداتی ایران یعنی هفتصد و پنجاه هزار تن را روغن پالم شامل می‌شود که ۵۰ هزار تن در صنایع لبنی و مابقی در سایر صنایع غذایی به خورد مردم داده شده است.
مصرف روغن پالم و تأثیر بر سلامت

مثل همه روغن‌های گیاهی روغن نخل حاوی کلسترول نیست اگرچه مصرف چربی اشباع شده کلسترول LDL و HDLرا افزایش می‌دهد. استفادهٔ خوراکی روغن پالم زیان‌آور نیست ولی به دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع و تنها مصرف زیاد آن عوارض قلبی و عروقی به همراه دارد. و مهمترین علت آن وجود اسیدهای چرب فراوان در ساختار آن است که در دمای اتاق جامد هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
صد رحمت به روغن پالم،صنایع شکلات سازی خودمون از پارافین استفاده می کنن.
arya
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
اول :درتمام دنيا قانون هست كه اگر خبري نقل قول ميشه بايد منبع خبر ذكر بشه كه مخاطب صحت و سقم اونو بررسي بكنه .شما ازقول وزارت سلامت غذايي اروپا و همچنين خبرگزاري اينديپندنت خبري رو اعلام كرديد بدون ذكر تاريخ و يا لينك خبر .
دوم :همين نوتلا اگه چند وقت ديگه يكي از يقه سفيدها نمايندگي انحصاريشو توي ايران بگيره و خودش توزيع بكنه ميشه كاملا مغذي و مفيد. نمونه اش همين ردبول كه حرام اعلام شد در كمتر از يكماه با برچسپ فارسي وارد بازار شد كاملا طيب و طاهر.

تابناك لطفا كامنت منو منتشر كن اگه واقعا بي طرفي.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
حق حساب نداده اگه بده از همه سالم تر و بهتره مگه در گذشته نگفته بودن برنج هندی سمی هست و برنج ایرانی خوبه حق حساب که داده شد چند روز بعد روزنامه ها درست برعکس قضه رو نوشتند . دوستان اینجا ایرانه اینو هرگز فراموش نکنید . حق حساب از واجباته
نظرات بیشتر