ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
رابطه کیانیان بازیگر سینما با شهرسازی و مدیریت شهری مشابه رابطه جدیدی کشتی گیر با مقوله مذکور است. پس جناب جدیدی به پست اصلی خود یعنی شکستن شاخ بز و کنده کشی برگردید که شورای شهر جایگاه افرادی مثل شما نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
آقای منصور حقیقت پور، آمریکا کشور گل و بلبل نیست که یک رییس جمهور بتواند آنرا زیر و رو کند! آمریکا و سایر کشور های پیشرفته دنیا را سیستم اداره می کند نه شخص! آنجا قانون حاکم است! و قوانین آنها صدرصد علمی و کارشناسی شده هست! و خطاکار حتا اگر بالاترین شخص کشور باشد توسط قانون قابل پیگرد و مجازات است. بدون تعارف و رودربایستی و پارتی!
و اگر شوروی از هم پاشید اتفاقی بود که باید دیر یا زود می افتاد. چون آنجا استبداد و سلیقه شخصی و غلط حاکم بود. قوانین شان خودخواهانه و براساس عقیده شخصی یک گروه و در راس آنها استالین خونخوار تعریف شده بود.(بیش از 30 میلیون مردم به خاطر عقایدشان در روسیه توسط استالین اعدام شدند!!)

البته حتما این آدم عقب مانده (ترامپ) به آمریکا و جهان ضربه خواهد زد.

تو رو خدا یه کم مطالعه کن.
نادر
|
Canada
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
وقتي قهرمان كشتي ميشه عضو شوراي شهر انتظارات در همين حد بايد باشد.
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
درست بنویسید که دریچه سد زاینده رود به مدت بیست روز باز شده است. وقتی می‌نویسید مرده زنده شد و ال و بل درواقع چرت نوشتید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
آیا میتوان ماهانه نماینده های هر شهر گزارشی از عملکرد خود در شبکه های استانی سیما ارائه بدهند؟ایا شدنیه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
من فکر میکردم آقای جدیدی فقط تخصص مدیریت شهری ندارند، نمیدونستم در جمله بندی و انتقال مفاهیم هم مشکل اساسی دارند !!
کسی فهمید ایشون چی گفتن ؟
شیوای بلخی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
منظوریش اینه که باشاخ بزدرافتادند.خیلی منطقی ودرعین حال سنگین برای آرتیست هاست
Naeim
|
Pakistan
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
اونوقت ثانی یعنی چی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
فروپاشی آمریکا؟!!زهی خیال باطل
دکتر حقیقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
به نظرم آقای جدیدی با این محبوبیتی! که دارند به حرف حق یک هنرمند واقعا محبوب اعتراض نکنند
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
هنرمند ها عادت دارند در مورد همه مسائل اظهار نظر کنند
نظرات بیشتر