به جای این همه انتقاد و تشکر به این مطلب فکر کنید و اگر کمی شمه ی سیاسی دارید خواهید فهمید که آمریکا و روسیه با برگ ایران با هم بازی سیاسی کردند و در نهایت آمریکا موافت کرد موشکها و پدافند خود را در لهستان بر پا نکند و در مقابل روسیه هم متعهد شد ایران را مجاب به قبول نظرات 1+5 نماید که در نتیجه فقط ایران و سیاستمداران حرفه ای اش طی این چهار سال فقط موشک هوا کردند و برگشتیم به 4 سال قبل .
بنده خدا را بيكار كرديد چون احمدي نژاد تحمل ندارد كه بشنود در دولتش يكي از خودش موفق تر باشد و احتمالا بزودي او را عوض مي كند. راستي دستاورد ژنو چه بود.اينكه ما اورانيوم بدهيم كه ديگران غني تر كنند كه سالهاي قبل هم غربي ها پيشنهاد داده بودند.تازه آنها اين كار را با اين هدف مي كنند كه از ميزان اورانيوم غني شده ما كاسته شود و بگفته خودشان توان ما براي توليد بمب هسته اي از بين برود. با ذخاير اورانيوم كشور هم كه درصدشان بسيار كم است و صرفه اقتصادي ندارد اين كار يعني در عمل تعطيل شدن فرايند غني سازي در ايران .
هم به اين وري ها و هم به اون وري ها بايد بگم خيلي ذوق زده نشيد . كمي صبر و تحمل داشته باشيد بعد عاقبت ماجرا رو ببينيد نه اينكه از اول بسم الله ، تاي تمت رو تحليل كنيد .
هر سه ديپلمات شركت كننده ايراني (جليلي، باقري، زاهدي وفا) فارغالتحصيل يك دانشگاه بوده اند. زبان خارجي هرسه در حد عالي است و توانايي زيادي در مذاكره و به چالش كشيدن طرف مقابل را دارند. اينجانب شاگرد دو تاشون و هم كلاسي يكي ديگشون بودم.
اميد است انشاالله آخر و عاقبت ايشان هم در اين مسير پررمز و راز و سنگلاخ ختم به خيرشود. و تلاش هايش منافع ملي را تامين كند. مهم نيست اينكه سعيد جليلي و يا دكتر روحاني و يا لاريجاني ها با آمريكائيها ارتباط برقرار مي كنند. مهم اين است كه تامين منافع ملي و دريافت درغلتان و نه آب نبات است. بايد ايشان مورد حمايت قرار گيرد. صداقت، ساده زيستي، ايمان به كارخود و ايمان صادقانه به نظام ج.ا.ا را مي توان از خصوصيات بارز اين ديپلمات دانست. اصولا وزارت امور خارجه در طي سه دهه گذشته ديپلماتهاي فرهيخته زيادي را تربيت كرده هرچند آنها به بازي گرفته نمي شوند و بعضا سر به بيابان گذاشته اند. همانطور در دو دهه قبل افرادي چون سعيد جليلي به بازي گرفته نمي شدند. اما چه شد سعيد جليلي به اين مقام رسيد جوابش روشن است وارد آن خط قرمز نمي شويم.