احمد
|
United States
|
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
بشدت دارید حرفای مخالف نظرتان را سانسور میکنید. من که دیگر هرگز وارد سایت شما نمیشوم.
اعظم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
"وزیر بهداشت: از همه هموطنان پوزش می‌طلبم

ا
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بار دیگر در پی حواشی روی‌داده در جریان سفرش به ایلام عذرخواهی کرد.

به گزارش ایسنا، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در کانال تلگرامی خود نوشت: سفر چهار روزه‌ام به استان‌های ایلام و خوزستان، مثل سفرهای استانی دیگر برایم بسیار شیرین و لذت‌بخش بود؛ سفرهایی که در آنها با مردمانی بی‌ریا و صادق و مهربان هم‌کلام می‌شوم، کنارشان می‌نشینم و محرومیت‌هایشان را با گوشت و پوست لمس می‌کنم و تمام تلاشم این است که به عنوان یک پزشک، یک وزیر و کارگزار دولت، گرهی از مشکلات درمانی آنها باز کنم.

سفر به ایلام و شهرستان «بدره» اما با حاشیه‌ای تلخ همراه شد که خود معلول علل و عواملی دیگر بود. بالاخره ما انسانیم و گاه در شرایطی خاص، ناخواسته به گونه‌ای رفتار می‌کنیم که خود نمی‌خواهیم. با این حال باور دارم که هیچ دلیلی نباید سبب می‌شد رفتاری تند از من سر بزند؛ پس وقتی آرام شدم یک‌ بار دیگر با خود عهد کردم در برابر اهریمن درون بایستم و اجازه ندهم به بهانه‌ای، آن برخورد را برایم موجه جلوه دهد که آموخته‌ایم این توجیهات، آرام آرام آدمی را به غفلتی می‌کشاند که شایسته شرافت انسانی نیست.

از این‌رو در مکالمه‌ای تلفنی از فرماندار محترم «بدره» عذرخواهی کردم و از مردم مهربان آن دیار و همه هموطنانم نیز پوزش می‌طلبم. آرزو می‌کنم خدای مهربان همه ما را از شر نفس اماره در امان نگاه دارد و فرهنگ عذرخواهی در برابر اشتباه را در میان یکایک ما به‌ویژه اگر مقام و مسئولیتی داریم، گسترش دهد. مرا نیز به خود وامگذارد و از یادم نبرد که من از جنس همان یاران و همرزمان دوران جهاد سازندگی و دفاع مقدس هستم، نه از جنس سیاست.

همین جا به مردم عزیز بدره نیز می‌گویم به زودی هیاتی را به آنجا اعزام خواهم کرد که کاستی‌های منطقه را بار دیگر و دقیق‌تر بررسی کنند تا اگر خستگی، عصبانیت و ازدحام آن روز کاری باعث تضییع حقی از مردم آن شهر حدودا پنج هزار نفری شده، حقوق آنها را تا جایی که قانون اجازه می‌دهد و در توان دولت است، ادا کنم."
رامین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
وزیر بهداشت برای هشتاد میلیون جمعیت سالی نود چشم پزشک جدید پذیرش میکنه به استناد کمبود امکانات آموزشی یک دهم نیاز کشور پذیرش میکنه اما تعداد کم متخصص باعث میشه درآمد ایشان در یک روز تا صد میلیون تومان پیش بره یعنی به اندازه درآمد یک ماه پر درآمد ترین پزشک آمریکا که جراح مغزه حالا میشه باور کرد دلیل پذیرش کم دستیار تخصصی و کمبود متخصص در مناطق محروم که دلیل اصلی اعتراض اون فرماندار بوده کمبود امکانات آموزشی باشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۷
انقدر مردم ناشکری هستیم .وکفر نعمت میکنیم .حق مونه به جای دکتر هاشمی یه شارلاتان شکم گشنه که فقط هم وغمش پر کردن جیب خودش باشه .اصلا بعضی ها از آدمای چشم دیدن اشخاص موفق و موجه وپولدار( حتی پولدار ی که مالشان حلال هم هست )مثل دکتر هاشمی دکتر ظریف ندارند .معلوم نیست که گناه این آدم های موفق چیست؟؟؟.همش میگردیم دنبال کسی که از خودمون بدتره وبراش دل بسوزنیم .البته در خصوص این بزرگوار این پراپاگاندا ی کثیف بدلیل منافع شخصی و جناحی ست .یک سوال آقای دکتر هاشمی چه منفعتی از وزارتش داره میبره
به جز دعای خیر مردم .الحمدا.....وضعش خوبست شگمش وچشمش سیر.