ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۹
چرا فیلم انفجار چاشنیهای انفجاری که در طبقات منفجر شدن رو برای مردم پخش نمیکنید...همجای اینترنت پر شده از این کلیپهای انفجار...!!! فقط شماید که پخش نکردید.!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
در رابطه با سوال قسمت آخر متن، قطعا ميدانستند والا تهيه كنندگان گزارش كه علم غيب ندارند عزيز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
در آستانه انتخابات دنبال چی هستن که چنین دروغی رو منتشر کردن نمیدونم؟!!! من خودم از فاصله و ارتفاع مناسبی شاهد کل ماجرا بودم. فیلم هم دارم. فیلمهای زیادی هم منتشر شده. در همه شون مشخصه که بعد از فروریختن کف طبقات بالایی به پایین بلافاصله ساختمون متلاشی شد.
اصلا مگه میشه با اون فشار و حرارت و ضربه ساختمون نیم ساعت دوام بیاره؟!
شک ندارم که حرف مفته. بی هیچ استدلالی در همه فیلمها میشه نادرستی این حرف رو فهمید.
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
این پرسش مطرح شود که چه کسی و به چه دلیل تا به امروز مانع از بیان این حقیقت مهم درباره این حادثه هولناک شده است؟
بهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
اول بیسیم نداشتن به هم اطلاع بدن . دوم مدیریت واحدی نبوده مثل بقیه موارد . سوم نردبان و امکانات مجهزی نداشتن
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
اصلا معلوم بود که ساختمان از درون فرو ریخت... در تمام فیلم ها مشخصه که ساختمان از اسکلت داخلی توان خودشو از دست داد و آوار شد. و به همین دلیل بود که بر روی خودش ریخت و آسیبی چندانی به اطراف وارد نکرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
موردي كه بهش نپرداختيد اين است كه آيا امكان ورشكستگي گارگاهها درميان بوده يانه؟ويا چه كشورهايي به ايران البسه صادرميكنند وسوختن پلاسكو چنددرصدبه صادرات البسه اين كشورها به ايران افزوده است؟چرابايدپلاسكوميسوخت درصورتيكه درتهران ساختمانهاي فرسوده زياداست.وبعدازاين محتملاچه ساختمانهاي اقتصادي و توليدي موردتهديداست؟كه بايدازاينگونه اتفاقات پيشگيري شودوآيا ازسوي نيروي انتظامي اينگونه مراكز بادوربين رصدميشوديانه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
چه بالال 25 هزار مورد بازدید فقط 17 تا نظر در انتظار 2 و غیر قابل انتشار 1؟؟؟؟!!!!
تابناک مفهوم این اعداد رو می دونی یا فقط برای خنده گذاشتیشون
نسیبه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
دانستن اصل ماجرا برای اینکه چنین حوادثی دیگر پیش نیاید ، خوب است ؛ ولی یک لحظه خودمان را جای بازماندگان حادثه بگذاریم
و برای یکبار به اما و اگرهای این حادثه پایان دهیم
فکر نمی کنید با هرکدام از این گزارش ها، بازماندگان چه حالی پیدا می کنند؟؟؟
و اینکه شاید به فرض محالی عزیزانشان زنده می ماندند؟
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
نتیجه ی استخدام های سهمیه ای،مدرک های پولی،گزینش های ایدئولوژیک،پارتی بازی،استخدام های قراردادی،دست مزد زیر خط فقر،......همین میشه که دیدیم.هرچه زمان بگذرد،چنین حوادثی بیشتر و بیشتر رخ خواهند داد.
پاسخ ها
خودم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۲
و البته شورای شهر ورزشکار و تیم ملی شورا
نظرات بیشتر