خوب ما باید چه کنیم؟ منتظر شیم و مسخره کنیم و بعد که در شرایط بحران قرار گرفتیم بگوییم مورد حمله قرار گرفتیم؟ یا باید باور کنیم که در شرایطی قرار گرفته ایم که باید هوشیار باشیم، با افزایش توان نظامی، تحرک دیپلماسی را هم داشته باشیم.
تابناک نظر مرا منتشر کن اگر به آزادی بیان پایبند هستید!
این پیامد حمله نسنجیده (و بقول حمله کنندگان حرکت انقلابی) به سفارت عربستان هست که علاوه بر این که برگ برنده استفاده از شهادت آیت الله نمر و شهادت حجاج منا را از ایران گرفت، بلکه قضییه به کمک بوق های رسانه ای منطقه و استکبار وارونه شده و به ضرر ایران تمام شد. باز حمله کنندگان به شفاره و حامیان آنها بخودشان بنازند. این همه هزینه برای مملکت درست کردن کم هست؟
باید تا قبل از اقدام کشورهای عربستان وترکیه وپاکستان وقطر وامارات ومصر و...علیه ایران با سیاستی هوشمندانه وارد یک اتحاد قویتر شد یا با کشوری قابل اتکا رابطه استراتژیک برقرار کرد عربستان تا چند سال دیگر به بمب اتم مجهز می شود