ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۱ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۱
نقدی متعصبانه بود و در عجبم از نقاد،گویی در شهر و کشور دیگری زندگی می کند،اگر نظرات بعضی دوستان نمی بود،متاسفتر میشدم.
سینما وسیله ای برای تعالی جامعه است،هرچقدر فضای بازتری برای انتقاد فراهم شود حرکت بسمت برطرف کردن ایرادات شتاب بیشتری می گیرد،بدبختانه بعضیها حتی در نقد یک فیلم معمولی هم نمی توانند ایدیولوژی خود را دخیل نکنند،جای تعجب نیست که هرروزمان دریغ از دیروز است،کی به خود خواهیم آمد؟شاید خیلی دیرتر...
لطفا اجازه مشاهده این نظر رانیز بدهید
گدایی حقم را می کردم روزی امروزحسرت گداییم را می کشم،فریاد نکن ای مسکین،آغازت همان پایانت بود
متشکرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۴
سلام
با خواندن مطالب نقد فيلم سنتوري خواستم بعنوان يك مخاطب نظرم را بگويم:
1-(داستان يك نوازنده موسيقي است كه به بلاي خانمان‌برانداز اعتياد دچار شد) اينجا بهتر بود بعنوان يك واقع بين بنويسيد ابتدا مشكلات حصار يك هنرمند را مطرح مي‌كرديد وبعد اين را بگوييد.
2-(قهرمان اين فيلم در صحنه‌هايي نيز مذهب را به سخره گرفته و برگزاري مراسم و روضه‌هاي مذهبي را زير سؤال مي‌برد و افراد شركت‌كننده در اين‌گونه مراسم را «قوم ظالمين» خطاب كرده البته حتما منظور ايشان بحث افراط و تفريط بوده و در گوشه‌اي نيز با استفاده از يك روحاني ساده سنتورنواز كه شرايط جاري كردن عقد را نيز رعايت نكرده، بحث بسيار عميق ازدواج را يك شوخي جلوه مي‌دهد كه از اين صحنه‌ها مي‌توان به زيركي! يا ساده‌لوحي مهرجويي در نمايش جلوه‌هاي مذهبي فيلم پي برد) در اين مورد فكر كنم بهتر است بهتر باشد قضاوت را به عهده همه مردم مسلمان ايران عزيز بگزاريد تا نظر يكجانبه خودتان.
3-مدتهاست از واقعيت جامعه و روند زندگي خود را دور كرديم و خواستيم وانمود كنيم واقعيت چيز ديگري است ولي نه تنها نتيجه نگرفتيم كه نتيجه عكس و فاجعه باري حاصل گرديد.
پس يادمان باشد چشمها را بايد شست نبايد كور كرد
(اين مطالب را به اميد نمايش روي سايت ننوشتم ولي اين انتظار را دارم كه شما رسالت رسانه اي خود را به گفته خودتان مانند يك مسلمان واقعي و امين مردم بيان كنيد نه جنجالي يك طرفه)