هاشمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
خیلی ممنون که شما صدای ما رو میرسونید. بیشتر کسای که تهران قبول شدن بچه های شهرستان هستن و اکثر این قبولی ها متاهلن. چطوری میتونن یک سال بدون درامد زندگی کنن و کلی هم هزینه جانبی این آزمون کنن تا همین جا دو هزار نفر کم گرفتن همینجوری پیش بره تا آخرش هزار نفر هم موفق به گذروندن دوره و معلم شدن نمیرسن.
ایمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
بچه ها تنها راهش شکایت از طریق دیوان عدالت اداریه
تو خود دفترچه اولیه آزمون زده اول مهر 96 حکم میزنن و حقوق میدن قانونا نمیتونن چنین کاری انجام بدن اگه خودمون ترسو نباشیم و از طریق دیوان عدالت اداری صفر تا صدشو پیگیر باشیم
رتبه برتر آزمون استخدامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
با سلام و تشکر
ممنون از سایت خوبتون که واقعیت هارو میگید.
امیدوارم مشکلات همه ی ما حل شه
حمیده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
با تشکگر از سایت و خبرگزاری تابناک عزیز و محبوب. صحبتی که هست اینه که چطوره که دم از قانون میزنند ولی قنون دفترچه استخدامی تایید شده سازمان امور استخدامی کشور مبنی بر اینکه حکم کارگزینی باید مهر 96 بخورد؟؟؟قانون نیست؟ فقط قانون این بود که اگر کسی طبق دفترچه یک روز اضافه سن داشته باشد حذف است ولی اون شدیدا رعایت میشد و وقتی میگفتیم میگفتند قانوووووووووووونه. حالا این قانون نیست؟ انشاله که بحقمون خواهیم رسید و اول مهر سرکلاس هستیم. باید قدر این جوانان نخبه را شدیدا دانست نه اینکه اینقد بی مهری کرد.
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
فرهیختگان و نخبه های ارجمند قبول شده در آزمون آموزش و پرورش
با استناد به بند 6 صفحه 12 دفترچه آزمون استخدامی و همچنین مصاحبه های اقای چهاربند رییس منابع انسانی وزارت خانه و آقای حسینی سخنگوی وزارت خانه به دیوان عدالت اداری شکایت ببریم.
اینها دلسوز و متعهد به حرفشان نیستند. زندگی 8000 هزار خانواده بدون درامد بدلیل استعفا از شغل قبلی نابود می شود.
انشالله که رییس جمهور محترم به داد ما برسند یا به دیوان عدالت شکایت ببریم.
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
خدایا خودت کمکمون کن با این مسئولایی که همه چیز رو به نفع خودشونو تفسیر میکنن
محمد
|
Seychelles
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
تشکر میکنم از سایت تابناک. من خودم متاهل هستم و با این برنامه ای که اینها میذارن انصراف میدم . ما از آبان 95 درگیر این آزمون بودم و تا سال 97 فقط باید پول خرج کنم بعدش هم سه ماه اول به ما حقوق نمیدن . چطور من میتونم تو این مدت خرج خودم و خونوادم بدم .
فرناز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
خدایا به حق همین ماه عزیز
شاهد باش که شیرینی قبولی در آزمون استخدامی رو با بی برنامگی و بی تدبیری و بدعهدی شون به کام مون تلخ کردند.
جاوید
|
United States of America
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
من از همه کسانی که جزو پذیرفته شدگان هستند خواهش میکنم آنقدر به این اعتراض ها ادامه بدهیم تا به حق قانونی خود برسیم. لطفا اگر راهکارهای قانوتی دیگری برای بیان اعترض دارید به اشتراک بگذارید چون اگر کوتاه بیایم هرگز به حقمون نمیرسیم
نرگس..
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
سلام ممنون از سایتتون
حرف دل همه ی ماها روزدین
امیدوارم مسیولین پاسخگو باشند.
نظرات بیشتر