همش از پزشکها و پرستارها و فرهنگیها و مشکلات و حقوق پایین اونها صحبت میشه......پس چه وقت نوبت به کارگرهای بیچاره میرسه که باید با 900 هزار تومان در ماه به زندگیشون ادامه بدهند.
جامعه ما هنوز قادر به تشخیص نیست ، زیرا اگرتشخیص میداد ، مشخص میشد که همه مشاغل برای سلامت جامعه از درجه اهمیت بالایی بر خوردار ند
ما فعلا فهمیدیم که سلامت جسم مهم است ولذا به پزشکان اهمیت میدهیم . باتشخیص کامل خیلی فاصله داریم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۷
اما تشخیص ما اینه که سیستم بهداشت و درمان هر دو همیت داره و نه فقط پزشک . افرادی مثل شما که احتمالا خودت هم پزشک هستی باعث چنین وضعیت نابهنجاری در کشور شدیدا.
مادر من پرستار رسمی هستن با بیست سال سابقه. حتی یک بار ندیدم به ایشون سبد کالا بدن. این در حالی هست که پزشکها کارانه های بسیار بسیار بالایی میگیرن. ای کاش در کادر وزارتخونه ا پرستارا و مهندسین پزشک هم استفاده میشد. آقایون دکترا بعضیشون که بساز بفروش شدن و برخی وارد کننده ی تجهیزات پزشکی.