در پاسخ دوستی که گفته این موضوع ناشی از بیاعتمادی به رسانههای رسمی است، قبول دارم که مردم به رسانههای رسمی بیاعتمادند، ولی این ولع برای دیدن حوادث و عکس گرفتن بیشتر یک فقر فرهنگی است. مثلاً وقتی یک تصادف میشود، حتماً باید یک ترمز بکنیم و ابعاد حادثه را بررسی کنیم! که همین موضوع باعث ایجاد ترافیک بیدلیل میشود.
خدا خیر در این موارد به من و تو بدهد که این گزارش ها را پخش می کند تا مسئولین به خواب رفته را بیدار کند ...مگر نه این تلویزون احتکار شده ما هرگز چنین کاری نخواهد کرد تامردم نه ببنند ونه بشنوند و نه بصدای انها ه گوش مسئولین برسد .. نه وجدان بخواب رفته انها بیدار شود ..
از دید دیگر هم خیلی از مردم قصد کمک داشتند که به پلاسکو رفتند.
من شخصا در این موقعیت ها معمولا نمیروم و تا حاییکه ممکن است خودم را به دلیل خطرات احتمالی دور نگه میدارم اما خیلی از مردم به دلیل کمک کردن به محل حادثه میروند و باید این حس را ارج نهاد . در صورتیکه به مردم اطمینان بدهیم که کارشناسانی هستند که کمک میکنند و نیازی به کمک آنها نیست قطعا مردم به محل وقوع حوادث نمیروند. آن دسته از افراد کم ظرفیتی که سلفی میگیرند را ندیده به شمار آرید اینها باید اتفاق مشابه برای خدشان بیفتد تا درس عبرت برایشان شود تا در هنگام وقوع حوادث برای دیگران با آنها همدردی نمایند نه اینکه بدنبال چند احسنت شنیدن و خاطره گفتن اینگونه رفتار نمایند.
وقتي حادثه مجلس رخ داد،بي بي سي كل برنامه هاش رو كنسل كرد تا حادثه مجلس رو پوشش خبري بده.اونوقت شبكه خبر خودمون داشت يه برنامه راجع به فصل برداشت سيب زميني تو مونته نگرو نشون ميداد.خوب مردم كنجكاو و نگران وقتي ميبينند رسانه اي مثل رسانه ملي داريم خودشون ميرن سر حادثه ببينن چه خبره.