حالا چطوری با ملخ غذا بپزیم. میشه دستور قیمهی ملخ رو بگذارید. ممنون میشم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
کله اش را بکند
دمش را بکنید
بالها و پاهایش را بکنید
یک گلوله کوچکی اندازه یک بند انگشت باقی میماند
آن ها را شسته و توی یک ماهیتابه بریزید بدون روغن و روی حرارت تفت بدهید هیچ ادویه و روغنی به آن نزنید وقتی که کمی تفت خورد و یک ذره خشک شد آن وقت روی آن با اسپری آب نمک بپاشید که مثل آجیل شور و سفید بشود مقدار نمکش دست خودتان است
بعد که سرد شد داخل ظرف آجیل بریزید و با مغزیاتی مثل بادام و گردو و فندق و بقیه چیزها قاطی کنید و ضمن تماشای فوتبال خوش خوشک میل بفرمایید
طعم و مزه اش عالی است
ولی ماندگاری اش در ظرف آجیل کم است یعنی بعد از یکی شب فاسد میشود حواستان باشد که زیاد درست نکنید چون سرشار از پروتئین غنی شده است و اگر در خارج از فریزر برای مدت چند ساعت بماند فاسد میشود
ناشناس
||
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
ناشناس 14:56
مجبوری مگه افاضات کنی ؟
حالم به هم خورد
من اگه برم صحرا بچرم حاضر نیستم ملخ بخورم
در ضمن مردم اگه پول بادام و گردو داشته باشند ملخ می خورن مگه ؟؟
همون بادام و گردو را می خورن یا به جاش گوشت می خرن و می خورن
مرحله جدید ریاضت اقتصادی خوردن ملخ و جیرجیرک و بعدشم لابد خرچنگ قورباغه است و در مرحله پس از آن خوردن یونجه و علوفه !
مبارک ملت بزرگ ایران زمین که به روزی افتاده که سایتهای خبری این مملکت در شرایط تحریم ملت رو توصیه به خوردن آشغال می کنند