ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
تو غربت بمیرن بهتر از اینکه تو این مملکت بمونن و بهشون بهایی داده نشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
چرا غرب میتونه دانشجو دکترا از ایران بگیره و بهش حقوق بده ولی دلنشجوی دکترا تو ایران باید یه پولی هم خرج کنه
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
به نظر من روسای جمهور که از اول انقلاب با رای مردم انتخاب شدند مقصر اصلی این وضعیت نخبگان علمی هستند چون اولا اعضای کابینه را خودشون انتخاب می کنند و ثانیا برای هر کاری می توانند ردیف اعتباری در نظر بگیرند اما هر رییس جمهوری امد فقط بفکر جیب خود واطرافیانش بود و متاسفانه یا بخاطر حسادت ویا یا بی تفاوتی نسبت به سرنوشت جامعه 8 سال را گذراند ورفت. چطور در دولتهای قبل مثلا یک شبه قیمت سوخت را دوبرابر کردند و کوچکترین اعتراضی هم نشد و یا قیمت اجناس وخدمات در طول یک سال چند برابر شد وباز مردم سکوت کردند ایا دولتها نمی توانستند از بابت اضافه درامدهای اینچنینی یک سهم کوچکی را برای نخبگان در نظر بگیرند تا از مملکت خارج نشوند بله میتوانستند اما نکردند و اینها تمامشان زیر دین این نخبگان عزیز هستند و باید پاسخگوی اعمال خودشان در محضر خدا وخلق خدا باشند. همه مردم با جان ودل موافق این کار هستند و خوشحال می شوند که به نخبگان باید توجه ویژه ای شود چون انها هستند که می توانند با خلاقیت خود چرخهای از کار افتاده اقتصاد. فرهنگ . سیاست و راه وروش درست زندگی کردن را با خلاقیت وابتکار خود به حرکت وادارند و جامعه ای پویا وشاداب را رقم بزنند . مشکل ما این است که مدیر ومدبردلسوز ونخبه در حوزه سیاسی و اقتصادی و اجتماعی نداریم هر چه داریم براساس پارتی و باند بازی می باشد و هر کسی مقامی دارد تخصصش را ندارد بخاطر همین است که متاسفانه وضعیت جامعه ما اینچنین است. خدایا کاری کن که نخبگان دلسوز ومتعهد زمام عموم مملکت را در دست بگیرند و راه دزدی بعضیها نیز بسته شود . امین یا رب العالمین. تابناک عزیز لطفا این متن را نمایش بده.متشکرم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
معلوم نیست تو این کشور چه خبره؟
پروفسور علی جوان مخترع اولین لیزر گازی دنیا در 22 شهریور ش395 فوت کرد، انگار هیچ کس اصلا او را نمی شناخت.
همین الان دهها دانشمند ایرانی در داخل و خارج در راه علم تلاش می کنند و حتی برخی از آنها پروژه های خیریه در داخل و خارج اجرا می کنند اما انگار نه انگار؟
آقای کامران نجف زاده که از پریده پشه های اطراف کاخ سفید هم گزارش تهیه میکنه اصلا هیچ ایرانی رو تو خارج نمیشناسه؟ انگار نه انگار.
همین الان پروفسور بهزاد رضوی کسی که کتابهاش در دانشگاههای سطح اول دنیا در رشته برق و الکترونیک تدریس میشه ولی انگار نه انگار که ایرانی است و ... .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
اینها فقط پرفسور حسابی رو می شناسند که دنیا نمی شناسه
تبریز
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
آقای 16.9 باید به اطلاع تان برسانم که همین نخبه گان ازهمان دانشگاهی فارغ تحصیل شده اند که به همت و پشتکاری پرفسور حسابی با اخذ زمین و بودجه از رضا شاه احداث کردند حسابی را دنیا خوب می شناسه من و تو نمی شناسیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
انسانهای نخبه، انسانهای پژوهشگر نیاز به امکانات، ایجاد شرایط مناسب تحقیقاتی و زیرساختهای لازم برای پژوهش دارند. مثل اسفند روی آتش توان سکون رو ندارند. اکثر این افراد در بالاترین سطح علمی مشغول به کار با هزار بدبختی و البته با دستاوردهای اندک هستند. بر اساس کدام زیرساخت یک پژوهشگر بایستی کار تحقیقاتی انجام بده و نهایتا کارش به کدام درد این مملکت بخوره؟ کجا حاضره بیاد روی کار این نخبگان سرمایه گذاری کنه؟ بر اساس کدوم چشم انداز پژوهشی و صنعتی در کشور؟ چه کسی یا ارگان یا سازمانی برنامه مثلا صنعت خودرو کشور رو تا 20 سال آینده خبر داره؟ آیین نامه وزارت علوم مقاله محور هست. یعنی مقاله بنویس از صبح تا به شب و از شب تا به صبح. با امکانات حداقلی و دانشجویانی که فکر رفتن از سرشون یک لحظه خارج نمیشه. بعدشم پز بدیم که بله. پژوهگر پرسشگری که صبح مکیره تو محل کارش شب میاد بیرون یا تو آزمایشگاه، یا در حال تدریس یا تحقیق باید باشه درگیر هزار تا بدبختی هست که که کم کم نخبلگی از سرش بپره.
نوید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
شخصا بسیار از مرگ ایشان در مقام یک دانشمند متاسفم اما به نظرم برخی از هم میهنان عزیز کمی دچار اغراق شده اند. خانم میرزاخانی با منابع این کشور درس خوانده اند، به المپیادها اعزام شده اند و موفق به جلب نظر دانشگاه های آمریکایی شده اند. و سپس با تصمیم شخصی اقدام به مهاجرت کرده و در آمریکا به تحصیل و کار پرداخته اند و به عنوان یک آمریکایی موفق شده، جایزه دریافت کرده و معروف شده اند. تا جایی که من میدانم ایشان در هیچ مراسم رسمی ای به تبار خود نبالیده و ایرانی بودن خود را اعلام نیز نکرده اند. و باز تا جایی که من میدانم ایشان در کشور مادری اشان نیز هرگز منشا خدمت، حداقل در برابر امکاناتی که دریافت کرده اند، از تدری گرفته تا تحقیق نبوده اند. پس چرا ما باید گریبان خود را چنین برای فردی که سالهاست از کشور رفته و هرگز هم برای کشورش کاری نکرده است، بدرانیم؟ افراد مستعد و دانشمند بسیاری در این کشور هستند که از ایشان هیچ کم نداشته اند اما خدمت در کشور را به فعالیت در کشورهای دیگر ترجیح داده اند. بله شرایط در کشور ما سخت است، میزان درامدها پایین است، تحقیق موانعی بزرگ در برابر خود دارد، استانداردها پایین است...من همه ی اینها را میدانم و دقیقا به همین دلیل برای افراد نخبه ای که اینجا میمانند و مصدر خدمت میشوند احترامی بسیار بیشتر قائلم تا برای آنها که مهاجرت را برمیگزنند. من برای آن معلمی که در روستاها درس میدهد یا پزشکانی که با امکانات ناچیز درد ما را درمان میکنند احترام بیشتری قائلم تا برای کسانی که بار میهن پرستی را گران دانسته و به بهانه های مختلف از کشور میروند. هرکسی میتواند به بهانه های مختلف از این کشور برود و موفقیت خود را در دیگر کشورها بیازماید، هیچ منعی نیست، اما دیگر به چه دلیلی باید کشور را بدهکار به ایشان دانست؟ از نظر من یک ریاضیدان آمریکایی فوت کرده و من بسیار متاسفم ولی بگذارید به نخبگانی که اینجا مانده و برای کشور زحمت میکشند فکر کنیم و ...با درود.
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
میگوییم ومیسوزیم همین
دختر من که الان مدیر بخش مهمی از میکروسافت هست میگوید اول کارم تو شرکت رییس شرکت عکسی از خانم میرزاخانی به من داد وگفت هروقت خواستی الهام بگیری به او نگاه کن
مریم میرزاخانی ودختر من وهزاران نفر امثال انها را میپروریم وبه علت نبود شرایط مناسب تقدیم دیگران میکنیم وفقط حرفش برای ما میماند همین
ناشناس
|
Canada
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
من دانشج.ی دکترا در خارج هستم. بورس کامل از کشور حارجی دارم. کارمند رسمی دولت هم هستم و با مرخصی بدون حقوق اومدم برای تحصیل. توی این مدت یه پوستی از من کندن که خدا میدونه. محل کارم تهران بوده من رو فرستادن جنوب کشور. جقوق که به من ندادن هیچ عیدی سال قبل رو هم که کار کردم الان که 4 ماه از سال میگذره بهم ندادن. کلی تهدید و ارعاب کردن که احراجت میکنیم و ال میکنیم، بل میکنیم. پ.ل . جقوق نخواستیم. فقط بگدارید راحت درسمون رو بخونیم. نحبه هم نیستم. ولی مثل بعضیها هم با رانت و پول و رشوه و پارتی بازی هم دانشگاه نرفتم.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
ضمنا توی این مدت به هرکس که عقلم می رسید نامه زدم. از
مسئولین سازمان مربوط به خودم تا رییس جمهور و وزارت علوم و غیره. دریغ از یک پاسخ ولو فرمالیته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
من نمیقهمم چرا کسی در مورد فوت مشکوک ایشون چیزی نمیگیه حتی روسا گقتن ترور شده اما شماها مثل همیشه چرت و پرت پخش میکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
این کشور کشور پزشکان است نخبه ها باید مهاجرت کنند.
شاید زمانی برسد که مدیران دولتی از لابی پزشکان نجات پیدا کنند و بفهمند که کشور با آمپول و سرنگ پیشرفت نمی کند.
نظرات بیشتر