به نظر من به جای دشنام دادن و ارزوهای محال ، برای حفظ محیط زیست باید دست به اقدام عملی زد .یک حرکت جالب و کاملا اثربخشی که دهداری و مسئولین در منطقه زیبا ، بکر و عاری از زباله گردشگری سقالکسار رشت برای مدیریت فضای گردشگری انجام داده و می دهند این است :
1- کنترل جدی معبرهای ورود خودرو و دریافت ورودیه از گردشگران در ازای تحویل بلیط و یک عدد کیسه زباله به همه خودرو هایی که به منطقه وارد می شوند.
2- 50 درصد ورودیه به مسافرانی که هنگام خروج زباله هایشان را (در برابر چشمان مامور پاکبان) در درب خروج در محل مخصوص دفع کنند یا تحویل دهند ، بازگردانده می شود.
3- با بخشی از درآمد حاصل از بلیط فروشی و استخدام تعدادی کارگر بومی ، نظافت و پاکسازی محیط از زباله های رها شده ، ساخت سرویس های بهداشتی و توسعه فضای سبز و گردشگری صورت می گیرد.
چرا شهرداری ها و دولت ماشینهای جمع آوری مکانیزه سواحل را تهیه و در سواحل استفاده نمیکنند در تمام ممالک اجنبی دولت مبادرت به استفاده از این دستگاه ها میکند که در زمان اندکی سطح وسیعی از سواحل را از آلودگی ها و اشیاءخطرناک پاکسازی میکند البته سیاستها بر این است که با هرچه بیشتر آلودگی این مناطق مردم رغبت کمتری جهت استفاده از این مناطق داشته باشند ودر عوض به امامزاده ها و.... بروند