وزیر نیرو یکی از کلیدی ترین وزارتخانه های دولت است و نمایندگان باید دقت کنند تا شخصی وزیر شود که سیاستهای اشتباه گذشته را ادامه ندهد متاسفانه سیاستهای اشتباه وزارت نیرو دارد طبیعت هزاران ساله ایران را نابود می کند انتقال آب کارون دارد خوزستان را به فاجعه نزدیک می کند 4 برابر شدن کشاورزی در اصفهان زاینده رود را خشک کرده است و سدسازی هم نفس دریاچه ارومیه را گرفته است گیلان و مازندران هم به دلیل تصفیه نشدن فاضلاب آبهایشان آلوده شده است آبهای زیرزمینی در سراسر کشور وضعیت بحرانی دارد وزیر نیرو باید به جای دخالتهای نادرست در طبیعت به دنبال مدیریت مصرف باشد
با سلام
ًمن تشکر از نقد بعمل آمده به صحبت های وزیر محترم به نظر می رسد که متاسفانه یک مطلب کاملا احساسی نوشته و منتشر شده که به هر دری زده تا فقط وزیر نیرو را به هر نحو ممکن زیر سوال ببرد.
1- کجای واژه رمانتیک بی ادبی است؟
2- از مطالبی که من خواندم هیچ ارتباطی با صحبت های ایشان و اقدامات افغانستان و ترکیه پیدا نکردم. اینکه بخواهیم ترکیه و افغانستان را در مورد اقداماتشان زیر سوال ببریم باید اساسا با سد سازی مخالفت کنیم و هر حمایت از سدسازی حمایت از اقامات آن ها به حساب می آید.
3- اینکه ساخت برخی سدها متوقف شده و یا اساسا نمی بایست ساخته می شد ( واینکه وزیر محترم به این موضوع مهم اذعان نموده است) چه ارتباطی با سدسازی های علمی و درست انجام شده دارد؟
4- نباید خلط مطلب صورت پذیرد. سدسازی یک فعالیت علمی و صحیح است ولی اجرای آن باید درست باشد. حال وزیری آمده و کارهای غلط را متوقف کرده و از سدسازی های درست هم حمایت کرده این کار کجایش ایراد دارد؟
5- اینکه حق آبه تالاب ها باید به درستی تامین شود صحیح است و باید از طرف همه مردم پی گیری شود.
تابناک تو بیشتر داری چشمتو روی حقایق می بندی
توقف 50 سدی که مشکل دارند به معنی مخالفت با سد سازی نیست ، یعنی سد سازی غیر اصولی باید توقیف شود نه کل سد سازی
اگردولتمردان و کارشناسنان وطن پرست آگاه، منصفانه وضعیت شبکه های آبیاری موجود است ازنطر بهره برداری و نگهداری و مدیریت نیروی انسانی خصوصاً بعد از اجرای اصل ۴۴ بررسی کنند، خواهند دید اگر دشمنی می خواست مملکت را اینگونه خراب کند شاید این حد موفق نمی شد..