علی مطهری را اگر الگوی اصول گرایی در نظر بگیرند قطعآ پیروز هستند برای شروع هم پیشنهاد می کنم که برخی از بزرگان ، طرح وحدت ملی و رفع حصر را پی گیری نمایند
آخه اینم شد سیوال؟ یعنی بعد از انتخابات هنوز نفهمیده اند که باید تفکرات افراط گرایانه خود را اصلاح کنند .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
بايد طرز فكر و رويه خود را نو كنند البته در عمل و نه در حرف. اصولگرايان تا زماني كه با ملت ايران و جامعه بينالملل تعامل نداشته باشند جايگاهي نخواهند داشت.
اصولگرایان باید برای کسب محبوبیت 1روابط حسنه با تمام دنیا واز جمله غرب را به رسمیت بشناسند2اجبار در دین بصورت افراطی را کنار بگذارند و قبول کنند که ملت طلبه حوزه علمیه نیست واز ریا وتظاهر ودین فروشی دست بردارند3قبول کنند که مدیریت کشوری هشتاد میلیونی مانند مدیریت حوزه نیست4به حقوق آزادیها ونظرات ملت احترام بگذارند5با خواست مردم لجاجت وعناد نورزند6 برای منافع ملت کار کنند ونه خود وطیفشان7از بزرگ نمودن بندگان خدا بپرهیزندووو موارد بسیار دیگر که البته بعید است عوض شوند
اگر یک نگاهی به تیپ ها و شخصیت هایی که در چند سال اخیر از طرف اصولگراها به جامعه معرفی شدندبیاندازیم دلیلش روگردانی مردم از آنها را می فهمیم .
یک زمانی اصولگرایی مترادف ارزش گرایی بود ولی متاسفانه از احمدی نژاد و خاوری و بابک زنجانی گرفته تا تتلو و آزاده نامداری و مرتضوی و ... همه به حساب اصولگراها نوشته می شوند.
بايد بپذيرند كه ١٨ ميليون راي را فقط بواسطه شعار هاي پوپوليستي، عوام فريبي و رياكاري بدست آوردند! آن موقع ميتوانند با ديدگاهي منطقي براي ٤ سال بعد برنامه ريزي كنند!
متاسفانه اصولگرایان فکر میکنن مردمی اگر خلاف انها فکر کنن وزندگی کنن همه ضد دین و ضد انقلابن .و نباید ازادانه اندیشه کنن .واصلاح طلبها هم از این فکر .برای خودشان گلیم میبافند
اصولگرایان با بی برنامگی و عدم انسجام خود در سالهای گذشته فقط باعث شدن جریان رغیب از رای سلی اونها استفاده کنه و به قدرت برسه، اولین کارهاdی که اصولگرایان باید یاد بگیرن و انجام بدن شامل کار رسانه ای و کار حزبی هستش که متسفانه تا الان خیلی ضعیف بودن.
مطمئنا اصولگرایی همراه با منطق و پشتوانه رسانه ای قوی به راحتی میتونه جریان اصلاح طلب سازشکار رو کنار بزنه که خدایی نکرده سرنوشت شوروی و سوریه در انتظار ایران عزیزمان نباشه.