با سلام مشکلات بیکاری وازدواج و معیشت مضرات سرقت خشونت و حل نشدن مشکلات سر کش جنسی وعدم اگاهی و توجه نکردن جامعه ودولتها روزبروز مشکلات را دو چندان میکند واگر اگاهی واقعی نباشد انسان از ان حالت انسانیت خارج میشود و حتی خانواده خودش رانمیشناسد و جریح میشود
بررسی بحران های اجتماعی موجود نیازمند تشکیل انجمنی قابل و توانمند است که به واقعیات موجود جامعه واقف باشند و از تصورات اتوپیایی دوری کنند. مساله ای که روز به روز بیشتر خودنمایی می کند آن است که دولت-ملت این سرزمین روندی نزولی را در پیش گرفته است. ارکان وحدت در سطح ملی تضعیف شده اند یا از دست رفته اند. بحران هوبت گریبان مان را گرفته و نمی توانیم پلی میان ایرانی بودن و اسلامی بودن ایجاد کنیم.
از طرفی دیگر رشد رسانه های ارتباط جمعی بازتاب حفره های اجتماعی را سریع تر از گذشته میسر ساخته اند، همچنین، همچون تمام زمینه ها مساله ی ما ضعف در کار علمی است، نتیجه آنکه بیشتر زمینه ها آمار و اطلاعات مناسبی در اختیار نداریم تا در صورت لزوم به آنها مراجعه کنیم. مبحث تربیت هم جای بحث فراوان دارد. ما میان خود محوری و خدا محوری در الگوی تربیت مان مانده ایم. هر کدام از این الگوها دارای مقتضیات خاص خود هستند و نتایج مختص به خود را باعث می شوند. اساساً ما در درک اسلام و تعالیم پیامبر اکرم دچار کج فهمی هایی شده ایم که متعاقباً نتوانسته ایم به خوبی آنها را معرفی و تبلیغ کنیم. مذهبی که سراسر آکنده از محبت و رحمت و اخوت است به شکلی تیره و عبوث به جامعه ارایه شده، تا آنجا که بر مبنای واقعیات دیگر ارزش های مذهبی در میان آحاد جامعه به عنوان هنجار به حساب نمی آید. ما ابتدا باید خودمان را بیابیم تا بتوانیم با بحران ها مقابله کنیم وگرنه هر بار باید کاسه ی چه کنم به دست گیریم و زانوی غم به بغل، گیج و گنگ به انتظار راه حلی بنشینیم.
امید که خداوند تعالی راه گشایی عنایت بفرماید.
شغل فراهم کرد.درآمد مردم رو زیاد کرد.یارانه رو قطع نکرد.
پاسخ ها
سام
||
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰
یعنی هر کی بیکار باشه ویارانه اش قطع بشه می ره بچه هشت ماهه رو می زاره تو ماشین !!!!
نظر کارشناسی بدین لطفا" مردم همیشه در صحنه یه لحظه فکر کنین دارین زیر پست مسی پیغام محبت امیز می زارین!
کودک آزاری فقط تماس جنسی توی سن پایین نیست. هر نوع خشونت چه کلامی چه رفتاری که توی روحیه کودک اثر منفی به جا بگذاره نوعی کودک آزاری محسوب میشه. دلایل هم تقریبا مشخصه. جامعه ما به شدت به سمت منفی گرایی میره. اون هم بخاطر شرایط بد اقتصادی و اجتماعی هست. معضلاتی مثل بیکاری و طلاق چیزی نیست که کسی بتواند منکر کند. جامعه ایران رو به سمت افسردگی و عدم اعتماده. من پدر از شدت خستگی کار روزانه خیلی وقتا حتی حوصله صحبت کردن با افراد خانوادم و ندارم. آستانه تحمل مردم به پایین ترین حد رسیده. متاسفانه مسئولین هم به فکر جناح بازی هستند. مملکت به شدت از نظر مدیریتی به مشکل خورده. متاسفانه اگه شرایط به همین روال پیش بره وضعیت از این هم بدتر میشه....
غربگراها ریختن دارن از سند 2030 و آموزش مسایل نامربوط به کودکان دفاع می کنند.
چرا از هر مسئله ای می خواهید سو استفاده کنید و حرف خودتون رو بزنید.
اعتیاد و مشکلات اقتصادی و روانی جامعه با آموزش مسایل غیر متعارف به کودکان حل نمی شه و این مسایل هیچ ارتباطی با هم ندارند بلکه وظیفه دولت هست که این مشکلات رو برطرف کنه و فرهنگ دینی باید در جامعه ترویج بشه نه فرهنگ دیکته شده توسط لیبرالها.