اگر افراد متجاوز و اوباشبسرعت پس از انجام این اعمال منافی عفت و امنیت جامعه در ملاء عام به دار مجازات کشیده شوند حساب کار و هزینه سنگین اعمال مخل امنیت کشور و ملت دست این اراذل خواهد آمد. متاسفانه برخورد ها در حد و اندازه جرم صورت گرفته نیست . این گونه اعمال شنیع بایستی بسرعت بررسی کشف و افراد مجرم دستگیر و بسرعت در مکان وقوع جرم اعدام گردند. تا درس عبرتی برای بقیه متجاوزان به حریم امنیت جامعه و کشور گردد.
هزاران بار براي تمام سايت هاي خبري خود من نوشتم كه اين عكسهاي سرها بريده و وحشي گري هاي داعش را منتشر نكنيد مردم در مقابل أديان هر روزه انها بي تفاوت ميشوند
تا زمانی که سانسور نظرات وجود دارد، تا زمانی که به خاطر منافع خود یا هر دلیل دیگری نمی خواهیم گوش بدهیم و بشنویم شاهد حوادث ناگوار و غیرنرمال خواهیم بود.