تقريبا يقين دارم يا منتشر نمي كنيد و يا اثري ندارد، اما به هر حال عرض ميكنم كه بهتر است بجاي هياهوي تبليغاتي و جوسازي غير علمي، مطالب توسط افراد متخصص و با مطالعه نوشته و يا حداقل بازبيني شود. تعابيري نظير "فاجعه"، "ايده ابكي" فقط استفاده تبليغاتي دارد و هر انسان مطلع و منصفي مي داند كه كاملا اشتباه، مغرضانه و غوغاسالارانه است. به عنوان استادي كه در تيم بررسي وضعيت اين سد و راهكارهاي رفع مشكل حضور داشته است توصيه مي كنم كه يك طرفه به قاضي نرويد و اسير جار و جنجالهاي تبليغاتي نشويد.
سالها پیش با اخذ موافقت یک سرمایه گذار خارجی قصد داشتم نیروگاهی در مقیاس کوچک در یک شهر شمالی بر اساس استفاده از زباله (Land filed ) راه اندازی کنم ، آیا میتوانید حدس بزنید بزرگترین مشکلی که با آن برخورد کردم چه چیزی بود ؟
عدم ارائه زباله از سوی مسئولین و درخواست جهت تسهیلات ( شما بهتر میدانید منظور چیست ) ، نهایتاً خجل از انجام یافتن زباله در جائی که کوههای زباله وجود دارد . دست از پا دراز تر طرج را متوقف کردیم .
اینجا ایران است برادر .
به نظر میرسد موضوع بیشتر به اشکال ناشی از دفن زباله در تراز بالاتر از رودخانه مربوط باشد
در هر حال با توجه به متن مقاله چه سد ساخته شود و چه ساخته نشود شیرابه ناشی از زباله ها وارد رودخانه می شود و معضلات جدی به وجود می اورد
آیا بهتر نیست به جای اینکه همه ی تقصیر ها را در کشوری که منابع آب شیرین آن بسیار اندک و نیازمند مدیریت است به گردن سد ها نیندازیم و فکری برای استفاده ی بهینه از زباله ها مثلا برای تولید برق یا کود و .... یا دست کم جانمایی صحیح محل دفن زباله ها بنماییم ؟
به نظرم اگر شهرداری یا استانداری های محترم اجازه ی ورود بخش خصوصی و کارآفرینان را به این مبحث بدهند ، با کمک سازمان محیط زیست زباله نه تنها مشکل ایجاد نمیکند بلکه می تواند به محل تولید ثروت و کار برای مردم تبدیل شود.