معلوم هست چی میگید؟ یک بار در مذمت پایان نامه فروشی مطلب می نویسید و یک بار از ارائه پایان نامه هایی که همه میدونن توسط افراد و موسسات فعال در این زمینه تهیه میشه دفاع می کنید. ارائه پایان نامه های بی سر و ته و بی محتوایی که فقط جیب یک سری موسسه منفعت طلب و احتمالا وابسته به همین مراکز آموزشی رو پر میکنه چه نفعی داره؟؟
پیام نور ۵ سال پیش این قانون را اجرا کرد و خودمن هم
اقدام کردم و اموزش محور شدم با ۲ واحد درس و واحد ی به نام سمینار که دست کمی از پایان نامه نداشت فارغ التحصیل شدم فقط جلسه دفاع را نداشتیم
الان هم در دوره دکترا در حال نوشتن پایان نامه هستم .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
همه دانشگاه ها اين قانون " تغيير شيوه آموزشي " رو داشتند. منظور تابناك اين بوده كه دانشگاه آزاد پولِ واحد پايان نامه رو (كه دو برابر واحد نظري است ) ميگره و مابه التفاوتش رو پس نميده. البته بنده هم ربطش به مدرك فروشي نفهميدم. بالاخره بايد يك عنواني براي خبر بنويسه كه خواننده بره بالا.
آفرين تابناك با همين فرمون بري روز به روز از خواننده هات كم ميشن
ما دانشگاه آزاد واحد الکترونیم تهران هستیم و بعد از کلی مکاتبه با دانشگاه و اینکه کارشون خلافه قانونه به ما گفتن همینی که هست و دانشگاه از پول شهریه پایان نامه نمیگذره. بعدم اطلاعیه زدن تو سایت دانشگاه که دانشجوها اول موظفن که 6 واحد پایان نامه بگیرن بعد اگر استاد باهاشون همکاری نکرد!!! یا نتونستن به موقع دفاع کنن در صورتی که معدلشون بالای 14 باشه میتونن 6 واحد بردارن و آموزش محور مدرک بگیرن!
اگر این تصمیم گرفته شده بخاطر ان است که وزارت علوم اغلب پایان نامه ها و رساله ها ومقالاتی که در طی این سالها از دانشگاهای دولتی وغیر دولتی بدست آمده را مفید برای صنعت وبهبود وضعیت اقتصادی کشور ندانسته است واین بهترین گزینه است که حق انتخاب به عهده دانشجویان باشد که با توجه به تواناییشان بتوانند یا مسیر پژوهش محور ویا مسیر آموزش محور را انتخاب کنند که هر دو ارزش یکسانی را باید داشته باشند وبسته به انکه دانشجو در کجا می خواهد از این مدرک استفاده کند حق انتخاب مسیر بر عهده خودش باشد
مدرک تحصیلی در ایران مهم است و دارای امتیازات پرداختی و رفاهی است. در اکثر قریب به اتفاق کشورها و همه کشورهای توسعه یافته،به مهارت اهمیت داده می شو.د و در مراجعه برای انجام کار، نمی پرسند مدرک شما چیست؟ بلکه می پرسند: چه کسی می تواند این کار را انجام دهد؟
لطفا در مورد دانشگاه های واقعا بی کیفیت علمی کاربردی و غیر انتفاعی و پیام نور که حتی یک عضو هیات علمی و امکانات حداقلی اموزشی و پژوهشی ندارند, بحث نمایید
علت اصلی بی کیفیتی اموزش عالی فقط فقط دانشگاه های ذکر شده هستند. تا قبل از تاسیس و گسترش انها; دانشگاه ازاد بر مدار کیفیت بود.
در حال حاضر دانشگاه ازاد نه تنها از دانشگاه های ذکر شده یک سر و گردن بالاتر است بلکه از برخی از دانشگاههای روزانه دولتی نیز برتر است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
برادر عزیز ، در همون دانشگاه هایی که شما اسم می بری هم دانشجوهایی هستند که با تلاش زیاد کسب علم می کنند . همه چیز به تلاش خود دانشجو بستگی داره و اون طور نیست که در خیلی از رشته ها واقعا تفاوت شدیدی! بین دانشگاه های مختلف باشه . مثلا اگر کسی کارشناسی مدیریت بازرگانی در دانشگاه جامع یا پیام نور یا آزاد و یا .... بخونه ، همون کتاب هایی رو مطالعه می کنه که در دانشگاه تهران مطالعه می کنه . حالا بستگی داره که چقدر مطالعه کنه . آن چنان فرق زیادی نداره . در رشته های مهندسی شاید فرمایش شما صحیح باشه.
ناشناس
||
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
واقعا؟ شما موسسه صدور مدرک ازاد اسلامی را با کیفیت می دانید؟
چرا جو می دی حداقل نمیدونی بپرس بعد خبر بذار، این مسئله برای دانشگاه های دولتی از قبل صادق بوده و دانشجو خودش درخواست تبدیل وضعیت می کنه یا به ترم 6 می کشونه تا خود بخود تبدیل وضعیت بشه البته مدرک اموزش محور ارزشی نداره