ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
سازمان غذا و دارو چرا این پیام صوتی را تکذیب کرده؟ به هر حال کپک نان سمی هست. اینو همه میدونن و فرق نمی کنه سم، میزانش مجاز باشه یا غیر مجاز.
مخاطب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
تکذیب سازمان غذا و دارو خیلی عجیبه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
دکتر جان نان خشک کپک زده هم لابد افلاتوکسین نداره؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
سازمان غذا و دارو چیکارس پس؟؟ این چه بساطیه آخه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
در این مملکت ،آنچه البته ارزشی ندارد ،جان ملت داری ژن بد است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
من از یک متخصص پرسیدم گفت کاملا درسته این قضیه حالا چرا انکار نمیدونم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
چرا مسئولان وزارت بهداشت کاری نمیکنند.
ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
خودشان با آََزمایش میگن سم وجود دارد حالا کم هست باید نان خشک را بریزن جلو گاو و گوسفند و بعد شیر و گوشتش را ملت بدبخت بخورن مگر در کشورهای دیگر حیوانات را با نان خشک تغذیه می کنند جان مردم برای مسئولان ایران ارزش نداره مردم سرطان بگیرن اینا سودش را ببرن با فروش دارو و هزینه های بیمارستان که میره تو جیبشان
محمد پارسا خاکپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵
با سلام اینجانب محمد پارسا خاکپور در طی پژوهشهای انجام شده روشی نوین برای کاهش افلاتوکسین پسماند نان کشف کردم که می توان آن را فروخت و فقط در سطح مشهد از این کار ماهیان حداقل 90 میلیون تومان سود به دست اورد.
ویدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۸
در اینکه این سم عامل سرطان ایت شکی نیست ولی اینکه سازمان غذا و دارو می گن مقدارش در نان کپک زده اینقدر کمه که باعث سرطان نمی شه باید بعنوان یک کارشناس بگم همون مقدار کم واسه سرطانی کردن یک موش کافیه و اینکه من 50 سال همین مقادیر کم رو بخورم در دراز مدت اثرشو می ذاره . اینها برای سوددهیشون به جان ملت هم رحم نم یکنند
نظرات بیشتر