بد بختی ما یکش همین است، جرم اتفاق افتاده تحلیل علل جرم را یک حقوق دان می دهد و پاسخش را از منظر جامعه شناسی ارائه میکند.
شما خودتون به عنوان نویسنده یکبار ببنید متن خودتون را
وقتی خود والدین تربیت درست و حسابی ندارند از بچه چه توقعی میرود . مادر از صبح تا شب فکر عمل بینی و بوتاکس و آرایش ، پدر هم از مادر بدتر . وقتی مرد ها ابرو بر میدارند و بینی عمل می کنند و به هر قیمتی که شده یک ماشین شاسی بلند تهیه می کنند که خانم های بیشتری را در خیابان به خود جلب کنند ، باید فاتحه آن جامعه را خواند . سرگرمی مردم ما شده رسیدگی به وضعیت ظاهری . در نهایت فقر آنچنان خود را بزک می کنند که نگو و نپرس . با این وصع مگر وقتی هم برای رسیدگی به اخلاقیات می ماند ؟! مردم ما روزی چند دقیقه مطالعه می کنند ؟ سیمای ما روزی چند ساعت از برنامه هایش را به سوژه های جذاب اخلاقی اختصاص می دهد ؟ اصلاً در حال حاضر برای مسئولین و بزرگان پرورش اخلاقی مردم در چه درجه از اهمیت قرار دارد ؟
بسمه تعالی
نه اینکه همه چیزمون رو حساب و کتابه و درست و درمونه ، اینم بهش اضافعه شد. کشور پراز معضلات ریز و درشت شده و از همه بدتر بی خیالی یا بی مسئولیتی مسئولینه که خودش بزرگترین درد هستش.
راستی چین با رشد اقتصادی ۱۲ درصد در پی رسیدن به رشد اقتصادی ۱۵ درصد تا سال ۲۰۲۹ هستش، گفتم شماها هم عقب نمونید
اینکه مسولین مدام گناه رفتارهای خشن و غریب جوانان را به گردن ماهواره و فضای اینترنت میاندازند، غذر بدتر از گناه است. اگر واقعا مشکل اینتدنت باشد که وضعیت جوانان کشورهای غربی باید صد برابر بدتر از ما باشد. درست مانند همان افرادیست که گناه انحراف خود را به گردن رفیق ناباب میاندازند. پس وظیفه ما بعنوان پدرو مادر چیست؟ دولت ها که زمینه های فساد اقتصادی و فقر جامعه و نتیجتا سقوط ارزشهای اخلاقی را موحب میشوند هیچ تقشی و تقصیری در این گنراهی ها البته ندارند.
شما خودتون به عنوان نویسنده یکبار ببنید متن خودتون را