ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
ایمنی خودرو به این میگن با این شدت تصادف راننده زنده مونده!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
از تابناك تقاضا ميشود در مورد ساير مسائل و موضوعات خبري كه افراد نظر ميدهند هم نظرات منتشر نمايند و منحصر به چنين مطلبي كه به شال و قباي كسي بر نميخورد اكتفا نكند.در ساير موارد انتشار نظرات به منافع مردم و كشور ميباشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
تعجب ميكنم از خوانندگان محترم كه پرايد با بي ام و كه قيمت چند برابر پرايده با هم مقايسه ميكنند. قرار نيست با 20 ميليون تومان يك بي ام و به مردم فروخته شود. دوما اين فرد اگر از ژن خوب نبود كه بي ام و نداشته سوما اگر پرايد بود با چنين سرعتي به پايه پل صدر برخورد نميكرد و ارفاديكه ژن خوب ندارند نميتوانند با پرايد با چنين سرعتي رانندگي كنند چون پرايد سوار تمام هستيش همان پرايد ميباشد كه بايد از آن بدرستي مراقبت كنند ولي افراد داراي ژن خوب كه برايش مهم نيست تصادف كند يا اگر تصادف كرد مشكلي در زندگي رزمره اش بوجود آيد. من كه خودم پرايد دارم خدا را شكر ميكنم كه صاحب بي ام و نيستم تا با چنين حوادثي مواجه نشوم مگر اينكه خطائي از سوي صورت نگيرد و ديگران بمن بزنند.
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
جهت اطلاع یکی از دوستان دو سال پیش تویاتا یاریس 2013 با 10 هزار کارکرد خریده بود 480 پوند (حدود 2 میلیون تومان) و از اینکه شما سرتون اول پاییز اینقدر زیر برفه براتون نگرانم!!!!
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
برادر شما فرد قانعی هستی و با خودت مقایسه نکن که درک بالا داری وگرنه عمده جماعت دور و بر ما به قدری پررو هستند که انتظار آن را که با 20 میلیون تومان سوار بی ام و شوند را داشته باشند وقتی طرف روی پراید یک تنی قیمت 2 میلیون تومان می گزارد عجیب است که با 20 میلیون دنبال بی ام و باشد؟
علی داداش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
اولا داداش قرار نیست حالا ماشین خوب داری هر جور خواستی رانندگی کنی
دوما شانس اورده ماشینش ایرانی نبود وگرنه الان من یقراالفاتحه مع الصلوات
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
عاقبت تماشای برنامه ها و سریالهای مبتذل ماهواره ای که مروج اصلی ماجراجویی های دیوانه وار هستند همین است .
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
:O
علی
|
United States of America
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
خدا رو شکر رانندش زنده مونده...
saeid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
بسم حق

نه کاری به سرعت ماشین دارم
نه نوع رانندگی
فقط سوال من اینه 2:45 اینهمه ادم اونجا چیکار میکرده ؟؟؟ :/
بعد وایسادن دارن سر فرصت تماشا هم میکنن :))))))

ولی چند توصیه به همه دوستان
1- با هر ماشینی هستین
بنز ، بی ام و ، ماکسیما، تویوتا، مزدا، 206، پراید، تیبا و...
سرعت وقتی در معابر اتوبانی شهری به بالای 100 برسه
به علت کیفیت بالای اسفالت که تازه به قول خودمون بهترینش هم در تهرانه !
و همینطور عدم استفاده خودروهای جلویی در اکثر مواقع از علایم هشدار دهنده در هنگام تغییر لاین
حتی اگه شوماخر هم باشی احتمال تصادف وجود داره
2- مواردی مثل بارون اون هم اولین بارون در یک سال میتونه در شدت امار تصادفات موثر باشد
حتی اگه موارد 1 هم فک میکنین شامل حال شما نمیشه ( که اشتباه می کنید ) خواهشا در روزهای بارونی و برفی لایی نکشید ...
3- اگه عشق سرعت هم هستین با کسی کورس نذارین
چون اگه بالفرض احتمال تصادف در سرعت بالا برای خودتون رو 10 درصد در یک سرعت خاص بگیریم
وقتی در حالت کورس و رقابت قرار می گیرین این احتمال کم کم 2 تا 3 برابر میشه
پس اگه بازهم موارد 2 و 3 هم براتون مهم بنظر نمیومد لااقل با کسی تو خیابون کورس نذارید !!!
4- وقتی بیشتر از یک دقیقه با سرعت بالای استاندارد تابلوها می رونی ، احتمال خطا و تصادف انسانی بشدت رشد پیدا میکنه ( چون کم کم تمرکز از سطح جاده گرفته میشه ... )
5- حتی اگه تمام موارد بالا هم براتون بی اهمیت بود، حتی المقدور با راهنما زدن لایی بکشید ...
6- و اما مورد اخر، اگر جون سیر هموطناتون هم براتون بی ارزشه ، یاداوری میکنم که پل واکر هم با پورش 911 با سرعت 160 تا دار فانی را وداع گفت ... / همینطور ارتوز سنا ... او در سال ۱۹۹۴ در یک تصادف سنگین در گرند پری [سن مارینو]، در پیچ تامبورلو از پیست [Autodromo Enzo e Dino Ferrari] در شهر ایمولا ایتالیا و هنگامی که پیشتاز بود، کشته شد. .... (ویکی پدیا)

موفق باشین / رفقای عشق گاز من
اما موارد بالا رو کمی جدی بگیرین ....
مولا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
تابناک جون مثل اینکه متلاشی شدن خدرو های داخلی رو ندیدی که به این میگی متلاشی شدن. اتوقک سرنشین ها رو نگاه کن تقریبا کاملا سالمه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
دوستان عزیز ، کیفیت ساخت خودروی بی ام و یک کیفیت شناخته شده است. لطفا به جای اینکه همه حواستون رو بدین به بخش سخت افزاری ماجرا و اینکه یک انسان بی خرد و جاهل به نام راننده اون زنده مونده، حواسمون رو به لبه پرتگاهی که داریم لحظه به لحظه بهش نزدیکتر میشیم جلب کنیم. جامعه ای که رو به انحطاطه و جوانهاش تمام هنرشون شده رانندگی به سبک دیوانگان.
البته میشه بررسی کرد ببینینم این حضرت آقا از دسته ژن های برتر از دیگران هستند یا خیر؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۶
ساخت ایران بود الان باید حلواشو می خوردیم.
نظرات بیشتر