این عکس العمل نشان از ضعف انهاست
بهترین واکنش (تفرقه بنداز و حکومت کن است)
باید اینها را از هم جدا کرد
الان قطر از این جمع جدا شده. در صورتی که قبلا مواضع تندی نسبت به ایران داشت........
برسد به دست اهل فن
خدا شفات بده .. اونوقت آمریکا هم چند تا موشک ناقابل خرج زیرساخت هامون میکنه
صدام هم همین کار رو کرد و چندتا موشک ناقابل خرج عربستان و کویت و اسراییل کرد و باعث نابودی ملتش شد و سر خودش هم بالای دار رفت
متاسفانه ما فعلا" ابزار لازم برای مقابله با این کشورها را نداریم چون محدودیت های موجود دست وبال ما رو بسته .
به عنوان مثال اگر حج رو تحریم کنیم (با این کار کمر عربستان خواهد شکست) صدای یک عده در میاد در داخل کشور
اگر بخواهیم امارات رو از لحاظ توریست فلج و زمین گیر کنیم باید مناطق کاملا ازاد از هر لحاظ ایجاد کنیم که اونهم صداش در میاد .
ما مشکلات فراوانی داریم متاسفانه !!!
به روسیه هم که نمی شه اعتماد کرد !!
به نظر من یکم واقعیات جامعه را در تصمیم گیریهای کلی بیاریم شاید مشکلات حل بشه
و اگر جلوی اختلاس در عمل گرفته نشه ...
دولت ما با این سه کشور مزخرف مقابله کنه هیچ کشوری به اندازه این سه تا از ایران و ایرانیان متنفر نیستن و تنها چیزی که باعثه دلگرمی هر چه بیشتر این ها میشه نابودی کشور ماست.
تعجب میکنم چرا هیچ واکنشی و راهبرد خاصی دولت و نظام در این مورد نداره
چرا وقتی همه میدونن یکی از دلایل اصلی حمله به سربازان بی دفاع هنگ مرزی در غرب و شرق کشور تامین مالی مستقیم تروریست ها. توسط همین سه کشورها صورت میگیره سکوت می کنند.!!!ما نیز باید مقابله به مثل کنیم .
همان ترفندی که آمریکا در مورد ایران بکار میبرد.باید طوری رفتار کنیم که توریست ها و سرمایه گذارها هر لحظه فکر کنند که فردا ممکنه ایران با امارات وارد جنگ بشه.باید با ایجاد نامنی همه رو فراری داد.اینها باید بفهمند که اگه قراره ناامنی بووجود بیاد اولین کسی که متضرر میشه امارات هست.
سیاست بی تفاوتی تا زمانی که اقدام عملی علیه ما انجام ندهند این کشورها خود به خود در طول زمان دچار فروپاشی خواهند شد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۳
چرا ما فکر می کنیم به جز خودمون همه دارن متلاشی میشن ؟؟؟؟؟
رضا
||
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۳
برادر به خاطر آنکه در این کشورها همه چیز از مرزها گرفته تا ترکیب جمعیت و نوع اقتصاد مصنوعی است و با سیستم قبیله ای هزار سال قبل هم اداره می شوند .اینکه شما فکر کنی کشوری با جمعیت خارجی دو تا سه برابر جمعیت اصلی خود پایدار و قابل باقی ماندن است اوج توهم است.
زمان شاه این سران عرب حوزه خلیج فارس باید از دو یا سه ماه قبل نوبت میگرفتند تا با یه مقام ایرانی ملاقات کنند .اگه بازم همان روش درپیش گرفته بشه همه شون آدم میشند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۳
شاه هم چند ماه وقتمی گرفت تا بتونه دست بوسی رئیس جمهور آمریکارا بکنه!
بهترین واکنش (تفرقه بنداز و حکومت کن است)
باید اینها را از هم جدا کرد
الان قطر از این جمع جدا شده. در صورتی که قبلا مواضع تندی نسبت به ایران داشت........
برسد به دست اهل فن