عاصی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
مردمم حرف شما رو قبول نمی کنن چون شما دوپینگی نماینده شدی
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
علت رأی نیاوردن آقای بیطرف و رأی آوری آقای اردکانیان به عنوان وزیر نیرو چه بود؟
چهارمحالی
|
Germany
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
خدا به همه ی مردم ایران رحم کند . اصفهانی و چهارمحالی و خوزستانی همه ایرانی اند . مشکل آب جدی است . من اهل و ساکن استان چهارمحال و بختیاری هستم . خدا شاهد است وقتی به اصفهان سفر می کنم و زاینده رود را خشک می بینم غم دنیا بر سرم خراب می شود . ای کاش مثل زمان های نه چندان دور در استان ما برف و باران می بارید و تمام سرزمینم از وجود این نعمت الهی سبز و خرم می شد .مردم شریف اصفهان زاینده رود سرچشمه در قلب هر ایرانی دارد و خشکیدن این رود بزرگ قلب هر ایرانی را به درد می اورد . افسوس که آبی در چهارمحال و بختیاری نیست تا آن را در دشت های اصفهان و خوزستان جاری سازیم و ایران را گلستان کنیم !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
امیدوارم بلایی که جناب مهندس اسلامی در زمان مدیر عاملی شرکت صنایع هواپیماسازی ایران،هسا،بر سر صنعت ساخت هواپیما آوردند را در استاندارای مازندران تکرار نکنند.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
بهترین آب ها را برای صنایع فولاد اصفهان بخار هوا کردند و از بین بردند
نا شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
وقتی استان چهارمحال با جمعیت 1 میلیون بیشترین امار بیکاری در کشور را دارد چه انتظاری دارید. به اونجا بها بدن و برای جوانان شغل ایجاد بکنند یکیش خود من از اینجا میرم. استانم را دوستدارم اما کار نیست اومدم اینجا با هزار منت. چقدرم که اخلاقتون با مهاجرین خوبه. خوزستانی ها هم بخاطر شرایط گرد و خاک اومدن. و گرنه هیچ کجا بهتر از خوزستان. نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
اصل بر برائت است چرا منتظر خطا هستید اقای دکتر کامران یکم مثبت فکر کنیم
ستایش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
پس نمایندگان بیشتر به رفاه خودشان می اندیشند تا به فکر منافع ملت باشند جای بسی تاسف است....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
یزدی ها که به مهاجرین غربتی میگن هر اتفاقی نا خوشایندی که توی شهرشون می افته مگن کار غربتی هاست
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
با سلام و احترام
بیطرف باج نداد یا تعامل نداشت؟
اردکانیان تعامل داشت یا باج داد؟
اشتباه نگارشی؟
نظرات بیشتر