باید به این اقای وزیر گفت زر امدی.اون موقع که دلار های نفتی را به صدام میدادی از اروپا تا امریکا تمامی کشورها انواع سلاحها را میدادند.کشورهای عربی مزدور می فرستادند.حریف ما نشدید.هرچند جنگ بجز ویرانی واز بین بردن سرمایه های جانی ومالی خیری برا هیچ کس ندارد.ولی انروزی که شما به خود جسارت بدی انهم درخاک ما.مطمئن باش ال سعود برا همیشه به گورستان تاریخ فرستاده خواهدشد.علارغم اینکه به شخصه علاقه ای به جنگ ندارم ولی به عنوان یک ایرانی منتظرم سرت را از لاکت بیرون بیاری.
به نظر من این وزیر عربستانی درست گفته اگر دقت کنید گفته توی خاک می جنگیم یعنی ایران اونا رو خاک میکنه و بعد اونا تو خاک در حالی که مرده اند با ما می خواهند بجنگند
اگه مقام معظم رهبری فرمان دهند از همین امروز اسراییل را نا امن خواهیم کرد! انقدر در حملات انتحاری اسراییل تلافت دهد که مردمش جسارت خروج از خانه هایشان هم نداشته باشند.
ما اماده ایم و فقط اقا اگر اجازه دهند!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۴
تو همون اقا غوله نیستی؟؟؟؟
ناشناس
||
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
بسم الله بفرما
لطفا فقط خودت برو بچه هاي مردم رو نفرست