تفکر باقری و دوستان ایشون و سردار سلیمانی تفکر مقاومت هست. تفکر دوستان شما چیست ؟
نکنه پیروزی بر داعش هنر دوستان دولت و تابناک هست ؟ یا ظریف که می گفت امریکا اراده کنه ما را یک روزه نابود می کنه؟
حرفهای باقری متوجه دولت و دیپلمات های وزارت امور خارجه است نه سردار سلیمانی و باقری
بهتره بدون حب و بغض تحلیل کنیم
واقعا نقش دولت چی بود؟؟؟؟ مگر این نبود که به مذاکرات ژنو یک دعوتمون نکردن؟؟؟
و البته تیتر روزنامه های زنجیره ای درباره ی داعش و مقاله جناب سریع القلم درباره اهمیت مذاکره با داعش و کنار اومدن با اون هنوز هست
درباره بحث سلاح شیمیایی سوریه و عقب نشینی امریکا باید دو نکته رو در نظر داشت: 1- صحبت های رهبری در مورد اینکه منطقه مثل بشکه باروت هستش و حضور امریکا این بشکه رو منفجر میکنه 2- ضعف دولت امریکا. اگه خاطرتون باشه در اواخر شهریور و بعد از تمام این ژست ها دولت اوباما به مدت 14 روز تعطیل شد و در این مدت منتظر رای کنگره برای افزایش سقف بدهی دولت بودن.
الان بااین پیروزی درخشان محور مقاومت بهتر است به جای این دعواهای مسخره وتکراری به فکر چیدن میوه وثمر باشیم واجازه ندهیم تاریخ کمک به جمهوری آذربایجان و بوسنی و... تکرار بشه.ودست ما ازخرمای نخلی که کاشتیم وبا خون جوانان شیعه آبیاری شده کوتاه بشود.
هنر ما شناخت رییس دولت نهم و دهم بود
همانکه بعلت بی هنری بعضی ایران را به دوشواری انداخت