از آنجا که ما ایرانی ها در پست های مدیریت به دنبال افزایش درآمد خود از هر راهی هستیم لذا شهرداری و مدیریت بحران طی قراردادی این سوله را به برنامه مزبور سپرده اند تا از درآمد آن برخوردار باشند. چرا که فکر کرده اند که چرا این سوله باید در کناری باشد و از درآمدش محروم.
می توان در عین امادگی برای بحرانها بدون تغییر کاربری اساسی از این سوله ها بهره برداری جانبی و حتی درامد زا داشت منتهی نباید بگونه ای تغییر اساسی ایجاد شود که در زمان نیاز کلا بلا استفاده باشد.
مشکل جائی دیگر است آقایان تو کشور وقتی گرفتاری و مشکلی ایجاد میشه و تحت فشار قرار میگیرند یک جوی ایجاد میشه و بگیر و ببندی راه میندازند و وقتی هم آبها از آسیاب افتاد باز همون روال سابق را در پیش میگیرند ! مشکل اساسی ضعف شدید مدیریت در کنترل بحران است ! در کشوری که بحران خیز است نباید با شرایط بحران مانند آنچه اخیرا در کرمانشاه بوجود آمد دچار سر در گمی و ضعف در مدیریت و امداد رسانی داشته باشیم ! تا چند روز پس از زلزله ما امکانات اولیه مثل پتو و چادر را نتونستیم دست نیازمند واقعی برسانیم و حتی امکاناتی هم که در دسترس بود درست و عادلانه توزیع نمائیم با این همه امکاناتی که تو کشور داریم مجهز ترین و بروز ترین کارخانه تولید چادر را در کشور خو.د هلال احمر دارد آیا با توجه به شرایط کشور که همه ساله با بحرانهای طبیعی دست به گریبان است نباید مدیریت بحران کشور همیشه آمادگی مواجهه با بحرانهای کسترده مثل زلزله را داشته باشد ! خدای نکرده این زلزله اگه در مراکز پر جمعیت و با وسعت گسترده پیش میآمد با این وضع مدیریت چه مصیبتی ذاشتیم ! با دو تا مانور و نمایش چند تا ماشین و کارهای مضحک و تاسفآور که نمیشه حوادث دشوار را مدیریت کرد ! حالا آقایان تحت فشار از دیدن ضعفهای موجود دست به رفتارهای مقطعی و نمایشی میزنند که هیچ دردی را دوا نمیکند به نظر من باید تمام مدیران بحران کشور و راس آن که نشان دان کارائی لازم را ندارند در اولین اقدام بر کنار شوند و یک تیم کاری و بقول معروف جهادی و کارکشته بخصوص از کسانی که سابقه پشتیبانی برهه های سخت مثل 8 سال دفاع مقدس را داشتن به کار گرفته شوند و با بسیج امکانات کشور و ساماندهی امکانات استانها و منطقه بندی کشور و تعیین وظائف هر استان و همچنین ساماندهی کلیه سازمانها و نهادهای دولتی و تعیین آمار دقیق امکانات لجستیک و ماشین آلات و سایر امکانات بدرد بخور و رصد کامل این امکانات در طول سال هر لحظه و زمانی که اتفاقی در هر نقطه ای از کشور رخ داد در کمترین زمان ممکن به مدیریت امداد و نجات پرداخت .
مسئولان محترم ؛ "برید فکر نان کنید که هندوانه آب است."
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
از شعار که بگذریم توقع دارید مسیولان با چه بودجه ای ملیونها خانه در تهران را ایمن سازی کنند؟ از ابتدا نباید اجازه داده شود خانه های غیر ایمن و در جای نامناسب ساخته شوند.از همین امروز باید قوانین بسیار سختگیرانه برای ساخت و ساز در تمام ایران وضع شود.
با توجه به زلزله خیز بودن ایران لازم است قوانین بسیار سختی برای ساخت و ساز در تمام ایران اعم از شهر ها و روستاها وضع شود. در مورد سیل هم وظیفه شهرداری هاست که مناطق سیلخیز را شناسایی و نسبت به رفع مشکلی که موجب خسارت سیل میشود اقدام کنند.