مجتبي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
از بس راست ودروغ تحويلمان دادند ديگر به همه كس و همه چيز بي اعتماد شديم . يكي ميگه مضره يكي مگه مفيده نمي دونيم كه راست ميگه كي دروغ.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
امروز بررسی که کردم در بازار با حقوق خودم این ماهی فقرا هم نمیتوانم بخرم از استاد گرانقدر بپرسید بعد از فقیری میگن فلاکت است ماهی که برای دوره فلاکت است چه نوع ماهیی است ؟ حداقل روی ان کار کنیم
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
تمام ماهی های گرم ابی همه چیز خوار و دارای امگای 6 بالا می باشند.
ضمنا دانه های روغنی مانند کانولا دارای امگای 6 بالا می باشند پس مصرف نمی کنیم؟
ضمنا جهت استحضار ، اجازه مصرف این ماهی در آمریکا با ضوابط شدید بهداشتی داده شده است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
درسته که از نظر میزان امگا ۳ و امگا ۶ حرف این استاد محترم درسته ولی در عین حال توجه داشته باشید که تیلاپیا چهارمین ماهی پر مصرف در ایالات متحده است.
یک شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
مامردم از دست شما چکار کنیم میاییم قزل آلا بخوریم میگن معدن چربی های مضره و نخورید وحتی میگن گوشت قرمز از اون بهتره و شما هم که میفرمایین تیلا پیا مضره...پس ما حرفی کیو گوش کنیم ...؟؟؟؟
محمودرضا اکبریان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
دوستان گرامی:
خبر درج شده به نقل از آقای استاد دانشگاه آزاد اصلا علمی و کارشناسی نبوده و بنظر میرسد اینگونه مطالب که جنبه تشویش اذهان عمومی و مصرف کنندگان را دارد، قبل از انتشار باید بررسی بیشتری در صحت آن صورت پذیرد.
با احترام : محمودرضا اکبریان دامپزشک و کارشناس سیستمهای ایمنی غذا