اینکه معلومه که خودروهای داخل ایمن نیستند و به قیمت حمایت از تولید داخل سالانه چندین هزار کشته و معلول میدیم.
نکنه شما تابناک عزیز دستت با این خودروسازها تو یه کاسه است.
چرا تیتر با علامت تعجب میزنید؟!!!!یعنی نمیدونید که توان خودرو سازی درست رو نداریم؟!!!چندتا کشور خودروسازند حتما ما به زور باید خودروساز بشیم !!!!!؟؟؟؟ترکیه با مونتاژ و صادرات بالای 10 میلیارد صادرات خودرو داره بعد ما که میگیم خودروسازیم یک صدم این مبلغ رو هم درآمد صادراتی نداریم خوب باید وارد کنیم جون مردم و حفظ محیط زیست و کم کردن مصرف سوخت از هر چیزی مهمتره ولی برای دولتها فقط سود مهمه نه مردم!!!
صنعتی که پس از پنجاه سال به جای نرسیده همان بهتر که نباشد اگر رقابت واقعی باشد شاید خودروسازان بفکر حفظ خود و اصلاحات واقعی باشند و الا صد سال دیگه هم همین که همین
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
با این سرعت رشد تکنولوژی در دنیا و سرعت تغییر و تحولات خودروسازی ایران، این فاصله نه سال به سال که روز به روز در حال بیشتر شدن است.
حق با ايشان است.
خودروسازهاي داخلي هم مامني شده اند براي تامين هزينه هاي پنهاني بعضي ها.
مشکل خودروسازي و صنايع وابسته را بايد در رانت هاي خورده شده جستجو کرد.
بعبارتي موضوع را از اين ديدگاه مي نگريم: چرا بعد از اين همه هزينه که صرف صنعت خودروسازي شده بازهم دچار مشکل ، عدم پيشرفت ، گران فروشي، ناايمني و ... است؟
پس با ورود خودروهاي برتري که جان مردم و هوا را نجات مي دهند ، خودروسازها و صنايع وابسته هم به فکر بهسازي مي افتند که اتفاقي است بسيار خوب .
تصادفات اتومبیل در ایران وحشتناک است . در واقع یک آدم کشی به تمام معنی است . کسانی که در راس امور مملکت هستند و فکری به حال این ملت بدبخت نمی کنند . هیچ خانواده ای در ایران نیست که دوستان و فامیلشان را در تصادفات صدمه و یا از دست نداده باشد . چون در ایران آدم ارزش ندارد . اما در کشور فرانسه و حتی اروپا و آمریکا هر شهروند ارزش دارد . این واقعا" وحشتناک است . با دستان خودمان، خودمان را به هلاکت میرسانیم . باید دادستان کل کشور نسبت به ایران خودرو و یا شرکت سایپا اعلام جرم نماید و تفهیم اتهام نماید به جرم تولید ماشینهای نا ایمن و نا امن و بدون کیفیت نسبت به رقبای اروپایی و آنها را دادگاهی نماید . یا اینکه تولید داخل خودرو را تعطیل نماید . ................
پولی که در صنایع خودروسازی سرمایه گذاری شده در مقابل هزینه تلفات انسانی که در اثر ناایمن بودن به مردم و کشور تحمیل می شود هیچ است. واقعا باید فکری شود.
نکنه شما تابناک عزیز دستت با این خودروسازها تو یه کاسه است.