با سلام. آیا مجوزهای بی حساب و کتابی که به موسسات آموزش عالی طی سالهای گذشته داده شده با تصمیم سازمان سنجش و یا هیچ اصول ارزیابی بوده است؟ آیا دانشگاه آزاد پس از چند دهه تجربه و تلاش کارکنان و صرف هزینه ملت برای ساختن آن به جایگاهی رسیده است که دیگر حتی قادر به برگزاری آزمون خود نیست؟ آیا اینکه طبق قانون اشخاص می توانند صاحب موسسه آموزش عالی و یا دانشگاه شوند صحیح است و با منافع ملت سازگاری دارد؟ دانشگاه آزاد ملک شخصی افراد نیست و سازمانی مردمی است. مدیرت آن نیز همانند سایر سازمان های کشوری تغییر می کند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۵
کدوم سازمان مردمی؟ من که هیات علمی دانشگاه آزاد هستم چنین چیزی نمی بینم
دانشگاه آزاد همواره سازمان مخصوص برخی مدیران بوده است
اشتباه بزرگ در این کشور تحصیل رایگان در دانشگاههای درجه یک کشور است. خانواده های ثروتمند چند صد میلیون خرج می کنند و با این هزینه فرزند خود را به این دانشگاه ها می فرستند که بعد طرف حتی بدون پرداخت یک ریال از بالاترین کیفیت دانشگاهی موجود در کشور استفاده کند. به این ترتیب با این سیستم غلط سود ارائه کیفیت بالا توسط برخی از دانشگاه ها همچون صنعتی شریف و تهران به جیب موسسات کنکور می رود.
اگر دولت واقعا می خواهند در این مملکت تحصیلات رایگان را پشتیبانی کنند راهش این نیست. چون الآن که رایگان نیست و خانواده هایی که فرزندان خود را موفق می شوند به رشته های خوب بفرستند صدها میلیون خرج کلاس و موسسه می کنند. راهش این است که بگذارد مثل تمام دنیا دانشگاه های خوب شهریه دریافت کنند و آنگاه دولت و هر دانشجویی را که فکر می کنند صلاحیتش را دارد بورسیه کنند و خرج تحصیل وی را بدهند تا تحصیل وی رایگان باشد.
در این خصوص موارد زیر حائز اهمیت است:
1- ظاهرا جناب رهبر به فکر داوطلبان نیستند و مساله اصلی ایشان به قول خودشان 8 هزار میلیارد است که دستشات از ان کوتاه شده و میخواهند و میخواهند با جدا کردن کنکور ازاد از دولتی 8 هزار میلیارد دیگر هم به داوطلبان تحمیل کنند.
2- ظاهرا برگزاری کنکور توسط سازمان سنجش باعث شده دست مدیران دانشگاه ازاد برای قبول اعلام کردن هر کس که دوست دارن بسته بشه لذا این محدودیت را نمیخواهند
3- کنکور باعث شده عمق فاجعه ورودی های دانشگاه ازاد رو شود و حتی ورودیهای دکتری یک سال اخیر این دانشگاه در دروس تخصصی با نمره منفی وارد این دوره ها می شوند چیزی که در زمان اقای جاسبی بسیار سخت گیری می شد و حتی در واحد علوم و تحقیقات تهران در برخی رشته ها حتی قبولی اعلام نمی شد
4- از دولت و مجلس محترم می خواهیم به جد جلوی سلاخ خانه علم دانشگاه ازاد را بگیرد و بیش از این مدرک را لوث نکنند
ایشون فرمودن چرا نظام آموزشی ما مثل همه جای دنیا نیست؟!
اتفاقا من هم با ایشون موافقم. در هیچ زمینه ای شبیه دنیا نیست!.
اگر شبیه همه جای دنیا بود، تعداد مراکز آموزشی ما بیشتر از چین نبود!
اگر شبیه همه جای دنیا بود، حداقل 1000 موسسه بی کیفیت غیر انتفاعی، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی، پردیس، کلا تعطیل میشد
اگر شبیه همه جای دنیا بود، به یکباره ظرفیت دکترای دانشگاه آزاد دو و نیم برابر نمیشد!
ماموریت دانشگاه ها از قبل مشخص بود: دانشگاه علمی کاربردی و فنی و حرفه ای وظیفه تربیت نیروی ماهر، دانشگاه های دولتی وظیفه تربیت نیروی انسانی برای رشته های مختلف مهندسی، انسانی، پزشکی، علوم پایه، دانشگاه پیام نور برای آموزش مجازی و دانشگاه آزاد برای کسانی که هزینه تحصیل خود را در رشته های مختلف نظری و فنی شخصا پرداخت می کردند. امروز این دانشگاه ها به چه سمتی رفته اند؟ ظاهرا فرهیختگان وزارت علومی از ابتکار لازم برخوردار نیستند و به جای ایجاد راه در مسیر خودشان با وجود استفاده از بوجه دولتی همگی از الگوی دانشگاه آزاد تقلید می کنند و البته ملک شخصیشان کیفیت بیشتری دارد. قبل از گسترس بی رویه موسسات غیرانتفاعی،دوره های شبانه و پردیس ها ... وضعیت دانشگاه آزاد سامان بیشتری داشت و این دانشگاه در راه بهبودی شرایط بود.