مشکل منابع آب زاینده رود ناشی از انتقال صنایع آب بر به این استان ( طرح این صنایع مربوط به استانهای دیگری بود که متاسفانه با دلایل معلوم به این استان منتقل گردید ) و کشت برنج در مسیر این رودخانه می باشد. لطفاً با طرحهای غیر کارشناسی انتقال آب استانهای مظلوم دیگر مانند خوزستان و چهارمحال و بختیاری را درگیر مصیبتی دیگر نفرمائید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۰
لطفا حرف برنج را نزنید ما خود برنج کار بودیم و دیگر ۵ سال است که برنج نکاشته ایم.
صنایع هم با اصلاح خط از برداشت خود از زاینده رود کاسته اند.
مشکل برداشت آب از بالا دست و انتقال به استانهای دیگر است.
واقعا این طرز تفکری که نگارنده داره توی ایران جواب نمیده. الان چند سالی هست که مساله زاینده رود وجود داره ولی متاسفانه مسئولان کشوری اهمیتی برایشان ندارد.
بنا به تجربه میگم تنها در دو صورت مشکل قابل حله. ۱- اینکه رویکرد دستگاهها و مدیریت کشور بعد از سی سال تغییر کند که خیلی بعید است. ۲- مسئولان استانی با توجه به قدرتی که دارن سعی کنن با اهرمهای فشار بقیه را وادار به کار کنن.
البته در دو حالت چیزی جز ضرر برای من شهروند به همراه نخواهد داشت :(
تصمیمات تقسیم استانی به صورت گتره ای که از سی سال پیش و غیر اصولی انجام شد کم کم داره معایب خودش رو هر روز نشون میده.ضمن اینکه تصمیمات کلان شکست خورده ملی قبلا با دریاچه ارومیه سعی و خطا شده بود.
متاسفانه شما هم تمام تحلیلهاتون در مورد زاینده رود در این چند سال مغرضانه یا ناآگاهانه و غلط بود.
نوشتین برداشت بی رویه در حوزه صنعت.میشه آمتر مربوط به این جمله را ارائه کنید؟!
برداشت صنعت از زاینده رود در حد ۵ در صده که تو این سالها کمتر هم شده و بیشتر نشده.فولاد مبارکه یک و نیم در صد برداشت داشت که اونم با هزینه کردن ۴۰۰ میلیون پساب شهرهای مجاور را تصفیه و به کارخانه منتقل کرد و از سال دیگر برداشتی ندارد.
هر چه هست مربوط به کشاورزی و در درجه دوم شرب هست
افزایش بی رویه مصرف آب جهت کشاورزی در اصفحان و کاهش ذخایر آب زیر زمینی در این استان به علت مصرف بیش از اندازه در بخش کشاورزی و صنعت باعث خشک شدن زاینده رود شده است مسئولان استان باید بین اقتصاد و محیط زیست یکی را انتخواب کنند .نمیشود (هم خدا را خواست هم خرما).
بحران خشک سالی و کم ابی یک بحران ملی است و این بحران در استان چهارمحال و بختیاری شدید تر.
اما متاسفانه در این بحران همه به فکر تراوت و شادابی اصفهان هستند اما کسی به فکر اشتغال و زندگی یک میلیون نفر انسان هایی که در استان چهارمحال و بختیاری زندگی می کنند نیست.
اب را حق خودشان میدانند و دولت هم پشتوانه انها برای انتقال ان.
وامان از نفهمی و بی دانشی که چاره کار این نیست و هنوز در اشتباهیم و تازه ده سال دیگر متوجه میشویم که حفر تونل برای انتقال اب درست نبوده. چرا که با این روند ده سال دیگر ابی برای انتقال وجود ندارد و خسارات زیست محیطی چنین انتقالی هم روی دستمان خواهد ماند.
یک نکته هم در خصوص بی ابی و کم بارشی به انها که جای خدا نشسته اند و گناه و فساد را عامل ان میدانند 'در غرب که ان را بلاد کفر و فساد میدانیم و به خورد ملت میدهیم مگر فاسد نیستند چرا برف میاد و خبری از خشک سالی نیست'
واقعا دانش خیلی از کارها را نداشتیم. مدیرانمان تخصص نداشتاند و فقط و فقط و فقط جناح سیاسی بود که انها را مدیر میکرد نه تخصصشان. در حوزه اب هم همین بود.
فقط زمین را سوراخ کردیم و اب بیرون کشیدیم و به هدر دادیم. حتی کشاورزی هم نکردیم. وای بر شما وای بر شما و وای بر شما اگر از پس امروز بود فردایی.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
مهاجران استانهای همجوار که در اصفهان اشتغال دارند را بازگردانید، اصفهانی ها خاک ترک خورده زاینده رود را گلستان خواهند کرد.
ناشناس
||
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۰
خوشم میاد که مردم باهوشی داریم وقتی می بینن که یه شهر مثل تهران و اصفهان دارن مثل جاروبرقی همه امکانات رو می بلعن خوب اونا هم میرن اونجا و باعث میشن کلی شلوغی ترافیک و تضاد فرهنگی بوجود بیاد تا این پیام ساده منتقل بشه که
همه باید از عدالت در امکانات برخوردار بشن
نمیشه که یه عده آب و امکانات رو ببرن مرکز وشهرهای بزرگ و بدبختی و سختی زندگی بمونه
!برای بقیه اهالی پیرامون
نتیجه اینکه عدالت در توزیع امکانات=بازگشت مهاجران
صنایع هم با اصلاح خط از برداشت خود از زاینده رود کاسته اند.
مشکل برداشت آب از بالا دست و انتقال به استانهای دیگر است.