ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
طرحهای متعدد انتقال آب از حوضه های آبریز منتهی به خوزستان اولاً غیر کارشناسی و با دید منطقه ای در حال انجامست و ثانیاً اگر تمام آب های سطحی خوزستان و چهار محال نیز به استانهای اصفهان-یزد و کرمان منقل شود مشکلی از استانهای مذکور حل نکرده و فقط باعث پایان حیات استان خوزستان می شود. درد استان خوزستان ناشی از دید منفعت طلبانه مسئولین کشور نسبت به استان همیشه مظلوم خوزستان بوده و هست. هشت سال جنگ بر پیکره بی جان این استان کافی نبود حالا نوبت به منابع اندک این استان رسیده تا در فاصله زمانی بسیار کوتاه کار این استان و مردم آن یکسره شود.
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
این آقا فقط ناامید میکنه هیچ راهکاری نمیکنه مثل خانم ابتکار که گفت کشورهایی که منشا ذرات معلق دارند درگیر جنگ اند نمیشه اونجا درخت کاشت.ما همچنان کشاورزیمون غرق آبیه.بعد آقای کلانتری میگه مردم اب رو هدر دادن انگار ارث باباشونه.آقا شما بگو چیکار کردید تو این چندسال??
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
مجازات رو خوب آمدي ، بحث همينجاست كه مسئولين جوابگو نيستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
چند نکته در نامه مرقومه جناب آقای دکتر کلانتری به رئیس جمهور محترم و نیز برخورد لفظی نمایندگان با ایشان وجود دارد:
1- اینکه چرا جناب آب دکتر کلانتری، حتی بعد از انتصاب به پست ریاست سازمان محیط زیست، پیگیر آب برای اهدافی غیر از نیازهای محیط زیستی است، خود یک سوال مهم است. اگر ایشان با هدف گذاری آب انتقال بین حوضه ای برای نیازهای بحرانی زیست محیطی حوضه ای دیگر، به دنبال منبع یابی آب انتقالی بود، خوب تا حدودی قابل تامل و توجیه بود ولی ظاهرا هدف ایشان برای منبع یابی آب برای انتقال، اهداف غیر زیست محیطی است که سوال برانگیز شده است.
2- اینکه در هر طرح انتقال آب بین حوضه ای، با نگاه منافع حوضه ای، ذینفعان حوضه مبدا ناراضی و مخالف و حوضه مقصد، خوشحال و راضی باشند، نیز شکی نیست و هر یک به سهم خود به دنبال موضوع خواهند بود.
3- اینکه، وظیفه دولت است تا فارغ از هر گونه فشارهای دو طرف مذکور، به فکر تامین نیازهای اولویت دار آبی هر خطه ای از کشور باشد نیز جای هیچ گونه شکی نیست و خوب در این راستا، باید تصمیم گیری ها در جهت تامین رضایت نسبی هر دو حوضه مبدا و مقصد، و صلاح کلی کشور اتخاذ گردد. با چنین رویکردی، حال اگر یک مقام دولتی با ارزیابی هایی به این نکته پی برده باشد که در صورت اصلاح شیوه های آبیاری و صرفه جویی در یک حوضه مبدا، می توان نیازهای حوضه دیگری را تامین کرد، بشرط آنکه در حوضه مبدا دیگر نیازهای آبی بهینه شده دیگری باقی نمانده باشد، خود اقدامی بزرگ و شجاعت آمیز است، زیرا اعلام چنین مواردی مسلما ایجاد دشمنان زیادی در حوضه مبدا را خواهند نمود که می تواند زیر بنای فشار به رئیس جمهور محترم، برای تعویض مقام پیشنهاد دهنده را فراهم نماید. علیهذا چنین پیشنهادی می توانست توسط وزیر کشاورزی و وزیر نیرو و یا بصورت توامان ارایه گردد و نه رئیس سازمان محیط زیست که باز این خود جای تعجب است. این می تواند به معنای حساستر بودن جناب کلانتری به دخل و خرج آب و کم توجهی دو وزارت ذیربط به این موضوع و یا دخالت نابجای ایشان در مدیریت آب، تلقی گردد.
4- در یک جامعه مترقی و پیشرفته و در جهت اهداف کلان توسعه و عدالت محوری، اگز بتوان از ظرفیت های حاصل از بهینه سازی مصرف در خطه ای از کشور، بتوان نیازهای خطه ای دیگر را تامین نمود که اقدامی بسیار شایسته و نیز خدا پسندانه خواهد بود.
لذا توصیه می گردد محاسبات انجام گرفته توسط دکتر کلانتری توسط دو وزارت خانه ذیربط و نیز توسط نمایندگان محترم خوزستان، کالبد شکافی و متعاقبا با دلیل و برهان، مورد نقد، تایید یا رد قرار گیرد. جنجال موجب حق بجانب بودن، هیچ طرف درگیر نخواهد بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
ببخشید سوء مدیریت دهه هاست که حکمفرماست، همواره و از بعد جنگ دشتهای خوزستان اغلب بایر بوده و چیزی در اونها کاشته نمی شده ( کاری به استثناهایی مثل 7تپه نداریم که اونها هم از زمان قبل مونده) ، اینجانب به عینه و بارها این مطلب را دیده ام. بومیان مناطق مذکور اغلب حال و حوصله کشاورزی ندارند و همیشه کشاورزان روستاهای دیگه به ویژه روستاهای اطراف اصفهان به کشت صیفی جات و غیره در دشتهای خوزستان مشغول می شدند.
موضوع فعلی و جدی دشت خوزستان کم آبی نیست، بلکه شور شدن آب است که متاسفانه دلیل اصلی آن سد گتوند است که باید خیلی خیلی سریع آب رودخانه را منحرف کرده و این سد تخلیه شود و گنبدهای نمکی آن پس از خشک شدن آب تاجای ممکن پوشانده شود که باد نمک را پخش نکند و غیره....
پاسخ ها
خوزستانی
| United States of America |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۳
سسلام

معلومه که اصلا خوزستان نیومدی . خوزستان همیشه سه استان برتر تولید گندم و در پنج سال اخیر استان اول تولید گندم کشور است.

پس این گندم از کدام مزارع آمده؟؟؟

بهتره یک سری به همه مناطق خوزستان بزنی تاببینی با چه زحمت و دردسری مردم کشت میکنند.

این حرفها که خوزستانیها حال ندارند رو برخی هموطنان ساده لوح مطرح میکنند برای اهداف نادرست .
اگراینطور بود استان اول کشاورزی ایران نبود .

در خصوص شوری یک قسمت به دلیل سد گتوند است ولی دلایل دیگر هم هست که مجال نیست
mehdi
|
United States of America
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
تا خوزستان را نابود نکنند و 5 میلیون انسان را کوچ ندهند،ول کن ماجرای انتقال آب نیستند!!!
بخدا خساراتی که این دولتمردان بیسواد و منفعت طلب به مملکت زدند، بسیار بدتر از حمله مغول بود به ایران.
کاش...
میلاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
دلیل همه این تنش ها مظلوم نمایی خوزی ها واسه کسب امتیازه نمونش در ماجرای قطع ناخواسته برق پول قبض برق بیت المال رو ندادند و فقط سایر نقاط ایران رو متهم کردند
پاسخ ها
خوزستانی
| United States of America |
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۳
هموطن سلام

محض اطلاع قبض برق را با ده درصد اضافه پرداخت شد.

اگر همه درامد مملکت هم از استان شما بود و کشاورزی اول کشور داشتید و جز سه استان صنعتی ایران هم بودید ولی حتی هنوز اب شرب نداشتید.
مظلوم نمایی که هیچ شلوار دیگران راهم میکندید
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
هم نویسنده وهم دوستان صحیح میفرمایند...انتقال اب فقط وفقط از زاینده رود به یزد وکاشان وقم و بروجن و کل ایران مجاز,علمی,منطقی,شرعی,قانونی وعرفی میباشد..فقط خوزستانی ها دشت وتالاب ومحیط زیست دارند..اصلا گاوخونی مگر جزیی از ایران هست؟مگر پلهایی بنام خواجو وسی وسه پل همداریم..مگر در شرق اصفهان حقابه داری هست؟.ضمنا همینجا از غیرت نمایندگان اصفهان هم تقدیر وتشکر میکنم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
همانطور که اشاره شد مقدار آبی که قرار است منتقل شود خیلی بیشتر از نیاز شرب است که دروغ بودن علت انتقال که نیاز آب شرب اعلام شده است ثابت میکند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
اين مرد ويرانگر منابع طبيعي كشور است. در احياء درياچه اروميه شكست خورده و حالا مي خواهد كارون را از نقشه ايران پاك كند.
نظرات بیشتر